Ferestrele dau spre răsărit

  • Ferestrele te umplu de soare.
  • Muncitori murdari si galagiosi dau cu lopata si manevreaza utilaje enorme, neadaptate dimensiunii santierelor urbane”.
  • Despre Rai și Iad cu Gheorghe și Andreșan: „Andrei Gheorghe – Pai e pacat, e pacat sa ai penis, e pacat sa ai vagin, e pacat sa fii femeie, e pacat sa fii barbat, e pacat sa ai orgasm, e pacat…si o sa mori in iad, fata mea…/Laura Andresan E, nu stiu eu multe, dar ca ajung in iad, de asta sunt sigura./Andrei Gheorghe Meet you there, Laura! Oricum in Rai sunt plicticosii…/Laura Andresan – Perfect de acord! Nu prea il vad eu pe Freud pe langa vreun sfant. Si pentru o discutie cu domn profesor  sunt dispusa sa lucrez la cazanele cu smoala. In plus ador caldura, daca in rai e racoare, ce dracu ma fac…o eternitate?”.
  • Mai pe scurt: consideră că Raiul și Iadul sunt niște locuri materiale, ca pe aici…și e de preferabil „să te bronzezi”…Adică sunt varză la teologie. Varză (de aici) e sinonim cu: afoni.
  • Manuscrisele bibliotecii Malatestiana. Așa trebuie puse online toate documentele bibliotecilor noastre!
  • Romulus Vulpescu: „Am avut aproape 20.000 de cărţi. Chiar biblioteci mari, publice, nu au aceste titluri. Noi avem pe puţin 200-300 de titluri de rarităţi, cărţi unice în ţară, pe care nu le are nici Academia. Există în colecţia noastră peste 3.000 de cărţi cu autograf. Noi strîngem biblioteca asta de prin ’55. Adică de-o viaţă! În treacăt fie spus, am avut un Samuel Beckett cu autograf. L-am dat. Marile biblioteci refuză cărţile, casă memorială nu se poate face…”.
  • Lucian Avramescu: „Sunt multe lucruri pe care nu le pricep. Răutatea gratuită mă lasă însă mut. Inutil să reamintesc că pe omul ăsta l-am scos din mâl, cu apă în plămâni şi că, fără gestul meu, n-ar mai exista. E prea puţin pentru a lăsa, în zilele cât stau animalele mele în acea împrejmuire, o femeie să le adape. De ani de zile cumpăr, pentru un muzeu pe care-l las satului, pietre cioplite de ţărani. Nimeni nu mi-a dăruit una, cu toate că zac aruncate fără întrebuinţare. Ba chiar unul mi-a vândut un colac de fântână furat de pe proprietatea mea”.
  • Primele 3 numere downloadabile ale revistei Accente.

  • Cum arată o Evanghelie în japoneză.
  • primul ministru Victor Ponta schimbă joi, pe 20 septembrie [2012], prefixul, împlinind 40 de ani. Vineri, pe 21 septembrie [2012], va veni rândul camaradului politic al lui Ponta, președintele Senatului și al PNL Crin Antonescu, să își serbeze aniversarea celor 53 de ani. În fine, sâmbătă, pe 22 septembrie [2012], fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, actualmente președinte al partidului Forța Civică, va împlini 44 de ani. De remarcat că tot în luna septembrie este născut și un alt fost prim ministru, Emil Boc, cel care pe 6 septembrie [2012] a aniversat, la rândul său, 46 de ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.