Soarele de septembrie e jovial

  • Cu cât oamenii socializează mai mult, cu atât mintea lor “funcţionează” mai bine”.
  • „Câteva sute de persoane au manifestat la Madrid împotriva austerităţii, denunţând responsabilitatea băncilor şi a politicienilor în recesiunea care îi afectează. Este primul protest al acestei toamne în capitala spaniolă şi cel mai recent dintr-o serie de manifestaţii în decursul anului împotriva măsurilor de austeritate care au redus salariile, au crescut impozitele şi au afectat mai ales săracii, conform manifestanţiilor”.
  • Un italian și-a scos ochii singur, la slujba de duminică, pentru că „a auzit voci care i-au spus să își scoată ochii”. Medicul a declarat că „în cei 26 de ani de muncă, nu am văzut niciodată așa ceva. Ar fi avut nevoie de puteri supraomenești pentru a-și scoate ochii cu propriile mâini”. Unde duce înșelarea
  • Orori comise de niște oameni foarte civilizați.
  • Asistăm la vreo făcătură cu urmări incalculabile şi ireversibile? Sunt oare în spatele lui Diaconescu păpuşari şi şmenari ai fostei guvernări, care-l lasă să-şi facă  nişte caraghioase jocuri electorale, de un populism rudimentar, pentru ca ei să-şi continue opera de devalizare a economiei naţionale? Aproape nu trece o zi fără să auzim de alte şi alte prăbuşiri. Câmpia Turzii este un oraş care moare şi el odată cu industria metalurgică de acolo. Oţelul Roşu şe închide şi el. Vin veşti sinistre despre soarta multor altor unităţi industriale. Ce face Ministerul Economiei, unde titularul Daniel Chiţoiu nu dă semne că înţelege gravitatea situaţiei? Este România în stare de prefaliment? Nu are capacitatea de a interveni cu măsuri rapide şi de anvergură? Au dispărut în neant chiar toate zecile de miliarde de euro cu care Boc şi Băsescu au îndatorat ţara?”.
  • Gabriela Vrânceanu Firea a renunţat la presă pentru politică. Fosta prezentatoare şi realizatoare TV s-a înscris în PSD, în organizaţia de Ilfov a partidului”.
  • Dan Voiculescu crede că trebuie eliminată „interdicţia cumulului pensiei cu salariul în sistemul public”.
  • Atentat terorist la Senat în…Bucureștiul anilor ’20.
  • Bodo de la Proconsul e penticostal, Ion Țiriac mormon, Mihaela Rădulescu, după ce a devenit evreică, se numește și Judith, Ovidiu Sabău e martor al lui Iehova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *