Atenția care contează

 • Comunismul născuse „atenția” (un eufemism…al lipsei de vigilență) față de mai marii zilei. Ceea ce noi numim azi: „șpagă” sau „foloase necuvenite”. În titlul articolului de față, „atenția”…e formată din claritatea conștiinței și bunul simț de fiecare clipă care ar trebui să ne caracterizeze.
 • Profesorul Mihai Gabriel Vasilencu a gasit in localitatea Hândrești, comuna Oțeleni [jud. Iași], mai multe tablite de piatra, cu inscriptii misterioase. Arheologul sustine ca acestea seamana cu scrierea getilor si par similare celor gasite in localitatea Tărtăria, care au o vechime de peste 5.500 de ani, scrie publicatia locala Buna ziua Iasi”.
 • Aceste averi ale potentaţilor români sunt rezultatul unui furt făcut cu acte în regulă, cu nimic mai presus de cei care dezmembrează cablurile de la căile ferate”.
 • Ion Cristoiu: Haideţi să vă spun de ce. De-al dracului! De-asta m-am sucit!”.
 • Un român contra Barroso: „”Există două întrebări principale către dumneavoastră: de ce aţi sprijinit un impostor, decât dacă îl cunoaşteţi, şi de ce aţi intervenit, în calitate de reprezentant al Comisiei Europene, împotriva sistemului nostru de legi şi împotriva Constituţiei? Era deja plănuit să se treacă peste opţiunea pe care mi-am manifestat-o prin vot? Daţi-mi voie să vă dezvălui pe cine aţi sprijinit – aveţi idee de câte ori a înşelat Traian Băsescu companiile din Uniunea Europeană? Probabil că nu”, precizează Simion Dascălu, expert independent al CE în domeniul Transporturilor, Aeronauticii şi Securităţii”.
 • Corupţia în Bulgaria depăşeşte de două sau trei ori media europeană, dar tot este mai scăzută ca în România”.
 • Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai și al treilea în ordinea succesiunii la tron, se stabilește în România”.
 • Primarul general Sorin Oprescu a declarat, marţi [25.09.2012], la Viena, că proiectul Canalului Dunăre-Bucureşti este unul vital pentru Capitală, care trebuie finalizat, arătând că Uniunea Europeană „este pregătită să-l introducă pe lista proiectelor prioritare ce urmează a fi cofinanţate” ”.
 • La mulți ani lui Crin Antonescu și Adina Vălean!
 • Curtea de Conturi a transmis printr-un comunicat de presă că sub mandatele foștilor miniștri Adriean Videanu şi Ion Ariton, la Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine (CRPCIS) s-au făcut cheltuieli nejustificate de mai multe zeci de milioane de lei.
 • Ecaterina Andronescu: „Bugetul Educaţiei va fi mai mare în 2013 decât cel din acest an, care a fost unul dintre cele mai mici bugete de mulţi ani încoace şi care a produs numeroase nerealizări. În afară de buget, trebuie să atragem spre minister şi bani din alte resurse. De asemenea, încep negocierile pentru fondurile europene din perioada 2013-2017 şi am discutat cu ministrul Afacerilor Europene şi la Guvern să încercăm ca resursele care vin din bani europeni să meargă în mai mare măsură spre educaţie, infrastructură, logistică, iar banii pentru resursele umane să meargă cu prioritate spre învăţământ”.
 • Adrian Năstase: „Repet, marile puteri (nu e vorba doar de americani) nu au prieteni; au numai interese”.
 • Colectarea de alimente din pubelele stradale, făcută după închiderea magazinelor și mai ales noaptea, sub protecţia întunericului, sunt monedă curentă în Spania, scrie, într-un reportaj cutremurător, cotidianul american The New York Times”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *