Altă generație de vise

 • De ce, în cărțile noastre, oferim foarte multe citate din operele/textele pe care le studiem? Nu pentru ca să umplem paginile, ci pentru ca să convingem cititorul că nu-l fraierim la comentarii. Am citit la viața noastră destule comentarii care, suprapuse ulterior peste textele vizate, nu rezulta deloc…adevărul. În trecut nu se putea…pentru că nu exista decât foaia făcută din copaci. Astăzi însă, când avem pergamentul virtual, cred că trebuie să dăm cât mai mult lectorilor noștri posibilitatea să ne verifice și să se verifice.
 • am cunoscut un om care voia să moară
  se arunca în fiecare trup de femeie ca-ntr-un sicriu
  și își dorea cu adevărat asta
  dar când le deschidea
  toate sicriele erau ocupate
 • În locul în care mă aflu pentru re-educare, învăţ tot felul de lucruri noi. Am aflat astfel ce înseamnă un „şmen”. De exemplu, dacă dai cuiva, pentru a plăti o datorie, un pachet de bancnote în care doar bancnota de deasupra e adevărată iar în interior sunt numai taieturi de ziar. Experţi MCV, sub conducerea secretarului general al Comisiei UE, Catherine Day – mult mai activă în ultimul timp, în apărarea valorilor europene în România – au anunţat, în ultimul raport, rezultatele spectaculoase ale reformei în justiţie din România, inclusiv prin condamnarea, la închisoare cu executare – pentru prima dată în UE, a unui „fost prim ministru” ”.
 • Idem: „Surpriză: în minuta sentinţei (pentru că după aproape 3 luni şi jumătate, nu pot să vă spun ce scrie în motivare pentru că ea nu a fost încă redactată!) se arată că am fost condamnat în calitate de preşedinte de partid! Probabil că ştiţi de ce – ca să fie ocolit Parlamentul, care altfel ar fi trebuit să se pronunţe în legătură cu ancheta privitoare la afişele electorale din 2004, anchetă în care figurau cei 972 de martori. Şi cum proba era mare… […] Oare să nu fi aflat experții MCV acest lucru, sau o fi vorba de un „şmen” de comunicare? În definitiv, n-ar trebui să ne mire pentru că, iată, fostul procuror general şi-a părăsit postul cu iluzia că în timpul mandatului său a fost condamnat un fost prim ministru”.
 • In timp ce Ponta se mai gandeste, PDL, impreuna cu Traian Basescu si citiva aliati ai sai din afara Romaniei pregatesc terenul pentru o lovitura politica: un soi de ghiveci politic dupa 9 Decembrie, o amestecatura care sa aiba la baza ruperea USL si eliminarea lui Ponta din functia de premier”.
 • Uzina de vagoane Astra din Arad va construi 100 de vagoane pentru Brazilia pentru suma de 100 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *