Fiori de democrație

 • Lucian Avramescu: „Inspectorii coloniali își țin nunta și botezul și cumetria la București. Capitala a fost găsită liberă de teroriști care pot da cu ouă clocite în garderoba doamnei Merkel. Nu suntem Grecia, unde a pățit-o. Românii sunt primitori și tac. Unii spun că tăcerea lor e împănată cu dinamită, dar ce contează ura care nu face plici și nu mânjește cu gălbenuș coafura? Inspectorii coloniali vin și cu o recompensă înaltă, care-i împăunează și mai tare. Salvarea României din ghiarele românilor le-a adus Premiul Nobel pentru Pace. Iată un nou motiv de geamparale. Dacă n-ar fi atât de mulți, Băsescu i-ar duce și la Cireșica, singurul reper cultural pe care-l știe și cu care se laudă. E Coloana lui Infinită și Masa Tăcerii lui gălăgioase, stropită din belșug cu ciorbă de potroace și spirtoase”.
 • Idem: „Bun venit Europo! Bun venit, cu băseștii tăi, fiindcă și pe ai tăi îi cheamă tot Băsescu – Barroso Băsescu, madam Merkel Băsescu, Viviane Reding Băsescu. Poate că, în cele trei zile cât bântuiți și vă ghiftuiți pe aici, veți băga de seamă că România n-are popor. Așa e, nu mai e populată. Românii activi, încă buni de deșelat în muncă, sunt pe la voi, pe schele, la măturat rigole, făcând munci de menajere, inclusiv în bucătăria portughezului ăla îngâmfat și grețos. Aici, așa cum ați vrut, e doar Băsescu”.
 • Senatorul PNL Ioan Ghişe a venit, miercuri dimineaţă, la Palatul Parlamentului, unde are loc Congresul PPE, purtând un tricou alb pe care scrie 7.403.836 romanians dismissed Băsescu” şi ” The people are sovereign”. El a declarat presei că se va plimba pe holurile Parlamentului pentru ca participanţii la Congresul PPE să poată vedea mesajele inscripţionate pe tricolul său”.
 • Câteva zeci de persoane protestează în apropierea Palatului Parlamentului împotriva Partidului Popular European (PPE), a oficialilor europeni sosiţi în România dar şi împotriva lui Traian Băsescu”.
 • Liderul Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Laszlo Tokes, a pledat miercuri pentru „o descentralizare” a României, care să aibă drept rezultat final „un sistem de federalism” şi şi-a exprimat dorinţa ca banii aferenţi Premiului Nobel pentru Pace, acordat recent Uniunii Europene, să fie folosiţi pentru problemele minorităţilor. Europarlamentarul a făcut această declaraţie în marja reuniunii Partidului Popular European, care se desfăşoară miercuri şi joi la Bucureşti”.
 • Radu Tudor: „Acest secesionist [Laszlo Tokes], prieten cu Traian Basescu, este cel care a devenit europarlamentar al Romaniei prin efortul direct depus de presedintele demis. Si el ne reprezinta pe noi azi la Bruxelles gratie suportului oferit de chiriasul de la Cotroceni. Cu astfel de figuri sinistre o ARD sustinatorii lui Basescu, Barroso, Merkel si Reding”.
 • Mănăstirea Curtea de Argeş lansează joi aplicaţia cu rugăciuni pentru iPhone şi iPad, oferind credincioşilor posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugăciunile, aplicaţia incluzând o colecţie numeroasă de rugăciuni şi acatiste, dar şi un planificator cu alarmă”.
 • Daniel Barbu: „ARD nu este un conglomerat politic. Nimic mai fals. Este doar o manieră prin care Traian Băsescu recompensează niște persoane – printre care Mihai Răzvan Ungureanu și Mihail Neamțu – pe care le pune pe liste și le trimite să candideze fără a se mai înscrie în PDL”.
 • A început mitingul USL pe Arena Națională, în care se vor lansa candidații USL la alegerile din 9 decembrie.
 • Miting USL la Arena Nationala 1
 • Miting USL la Arena Nationala 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *