Poate că da

 • 23 octombrie 2012, ora 22. 35: Sfintele Moaște ale Sfântului Nectarie al Eghinei au ajuns la București.
 • 13510223766661520067
 • Despre lansarea iPad Mini, Mac Mini și iMac (23 octombrie 2012). Discuțiile lui Buhnici cu amicii lui:

 • Evenimentele praznicului Sfântului Dimitrie Basarabov la București (24-30 octombrie 2012).
 • Saitul lui Eugen Mihăescu.  Despre autor.
 • iPad mini, tableta atât de aşteptată de fani, are un ecran de 7,9 inch, şi doar 7,2 mm grosime. Aceasta este ideală pentru email, pentru a naviga pe net şi pentru a vizualiza fotografii. „Mulţi au încercat să facă tablete mai mici decât iPad-ul dar au eşuat lamentabil”, spun oficialii Apple. Aceştia fac referire la tableta celor de la Google, Nexus 7. Tehnologia din interiorul iPad mini o egalează pe cea de pe iPad 2: procesor A5, cameră de 5 MP, înregistrare video HD, LTE, Wi/Fi, conector Lightining . Bateria are, de asemenea, o autonomie 10 ore”.

 • Petru Calapodescu (Jurnalul Național): „Există şi varianta că amintitul „tribunal al moralei şi eticii pedeliste” prezidat de Monica Macovei a avut rolul nu numai de a scoate pe tuşă câţiva indezirabili, fără ca Blaga sau Băsescu să-şi păteze mâinile cu sângele lor, ci şi de a-i da o jucărie fostei procuroare, faţă de care Băsescu e îndatorat până în gât şi de a cărei gură slobodă nu-i exclus să se teamă chiar şi el. La rândul ei, cerber, cerber, dar nu naivă şi nu tăind orbeşte de pe listă, cu riscul de a-l zgândări pe Băsescu, Monica Macovei a stabilit că Elena Udrea e do moralitate politică ireproşabilă, că e dedicată trup şi suflet partidului şi patriei. Ca şi Roberta Anastase, ca şi multe alte personaje, inclusiv dintre cele ce apar în valul de stenograme Blejnar, ori în dosarele privind fondurile europene, pe care DNA le ţine, cel puţin până după alegeri, sub şapte lacăte”.
 • Roxana Iordache: „FMI e reţeta sigură a devastării, distrugerii, deznaţionalizării şi dezmembrării României, prin vulnerabilizarea ei extremă”.
 • Varujan Vosganian despre Dan Diaconescu: „butonând la întâmplare, am dat peste un domn cu cravată violetă şi care vorbea ca un automat, de parcă citea de pe prompter, şi, mai ales, întruna, de parcă nu trebuia să se mai oprească să ia câte o gură de aer, ci respira prin branhii, ca peştii. Nu-mi amintesc ce spunea, cred că era ceva legat de felul în care va dispărea OLTCHIM pentru că nu l-a cumpărat dânsul de la popor, ca să-l redea poporului”.
 • Idem: „Dar cea mai straşnică măsură şi care va îmbunătăţi substanţial viaţa de zi cu zi a românilor este cea privind redeschiderea dosarului morţii eroului naţional Mihai Eminescu. Sunt convins că Guvernul violet va dovedi o viziune de excepţie, ocupându-se şi de împrejurările altor morţi neelucidate, cum ar fi, de pildă, cea a lui Nicolae Labiş sau a lui Marin Preda. Nu mai vorbim de uciderea lui Mihai Viteazu, iţele acelei conspiraţii nefiind lămurite nici până astăzi. Până la Burebista nu îndrăznesc să merg, se poate ca, deja, faptele consipratorilor de atunci să se fi prescris, fiind vorba de trecerea de la o eră la alta”.
 • La un an după ce a fost invitat de liberali să se adreseze Parlamentului României, reprezentanţii PNL din statul român omagiază din nou personalitatea Regelui Mihai. Majestatea Sa a primit, miercuri [24. 10. 2012], din partea ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, Emblema de Onoare a Armatei României, în semn de apreciere pentru activitatea regelui în slujba statului. Festivitatea a avut loc la Palatul Elisabeta. […] La eveniment au luat parte preşedintele Senatului, Crin Antonescu, ministrul Culturii, Puiu Haşotti, ministrul Administraţiei, Radu Stroe, senatorul PNL, Cristian David, toţi liberali, dar şi şeful statului major general, Ştefan Dănilă. De asemenea, au luat parte la reuniune principesa Margareta, principele Radu şi prinţul Nicolae. Emblema de Onoare a Armatei României reprezintă cea mai înaltă distincţie militară onorifică din sistemul de distincţii şi însemne militare”.
 • Monarhia constituţională este cea mai convenabilă formă de guvernământ pentru o ţară ca România, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind întrebat despre faptul că fostul premier Tăriceanu ar susţine revenirea la monarhie şi răspunzând: „Mă bucur că numărul nostru creşte” ”.
 • Peste 5.000 de oameni, dintre care mulţi veniţi încă de la ora 2.00 noaptea, s-au adunat în jurul Catedralei Patriarhale din Capitală, miercuri, în prima zi a a sărbătorilor închinate Sfântului Dimitrie cel Nou, pentru care au fost aduse la Bucureşti, în premieră, moaşte ale Sfântului Nectarie”.
 • Victor Ponta: „CSM este o institutie care trebuie sa apere interesele tuturor, atunci cand se ridica semne de intrebare asupra respectarii procedurilor judiciare. Amintesc de faptul ca, din acest punct de vedere, Romania a avut suficiente probleme la CEDO”.
 • „Joi, 25 octombrie 2012, Universitatea din București are deosebita plăcere și onoare de a acorda înalta distincție de Doctor Honoris Causa Majestății Sale Regele Mihai I al României. Ceremonia se va desfășura începând cu ora 12:00 în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46). […] Instituție națională, născută odată cu Statul român, Universitatea din București omagiază, prin acordarea titlului de Doctor Honoris Causa cu ocazia celebrării onorabilei vârste de 91 de ani, simbolul național pe care l-a reprezentat și îl reprezintă MS Regelui Mihai I al României, în persoana căreia legătura românilor cu trecutul și speranțele lor pentru viitor s-au întrupat de atâtea ori”.
 • Lista candidaților pentru alegerile parlamentare din decembrie, în București:

SECTOR 1
Camera Deputaţilor
PNL – Ludovic Orban, Diana Tusa, Vlad Nistor
PSD – Dan Tudorache
ARD – Anca Constantinescu, Costică Canacheu, Gabriel Biriş
Senat
PSD – Titus Corlatean
PNL  – Calin Popescu Tariceanu
ARD – Vasile Gherasim

SECTOR 2
Camera Deputaţilor
UNPR – Aurelia Vasile
PSD – Rodica Nassar
PNL – Octavian Bot
PNTCD – Victor Ciorbea
ARD – Teodor Paleologu, Dan Cristian Popescu
Senat
UNPR – Gabriel Oprea
ARD – Anca Boagiu

SECTOR 3
Camera Deputaţilor
PNL – Eugen Nicolaescu, Florin Alexe, Raluca Ispir
ARD –Sulfina Barbu, Cristian Petrescu, Miruna Dinu, Victor Tărtăcuţă, Dan Zetreanu
Senat
PNL – Crin Antonescu
ARD – Cristian Rădulescu, Constantin Cerbulescu

SECTOR 4
Camera Deputaţilor
PSD – Bogdan Diaconu, Nicu Banicoiu
PC – Dinu Giurescu
ARD – Corina Negrilă, Mircea Raicu
Senat
PNL – Daniel Barbu
PC  – Dan Voiculescu

SECTOR 5
Camera Deputaţilor
PSD – Oana Mizil, Georgian Pop, Dumitru Chirita
PNL – Alina Gorghiu
ARD – Radian Tufă, Cristina Trăilă, Ion Ciocâltău
Senat
PSD – Mircea Geoana, Catalin Croitoru
ARD – Radu F. Alexandru

SECTOR 6
Camera Deputaţilor
PSD – Gabriel Mutu
PNL – Gigi Becali, Răzvan Mironescu
PC – Florea Damian
ARD – Geantă Daniel, Mihai Anghel
Senat
PSD – Ecaterina Andronescu
PNL – Corneliu Dobriţoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *