A 4-a Consfătuire Orthodox Mission Network [București, 30 oct. – 2 nov. 2012]

Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti va găzdui în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2012 cea de-a patra consfătuire Orthodox Mission Network, informează Ziarul Lumina.

Consfătuirea se desfăşoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi este organizată de Arhiepiscopia Bucureştilor şi de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

La consfătuire participă preoţi, profesori şi teologi specializaţi în misiunea Bisericii din următoarele ţări: Bulgaria, Belarus, Rusia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Finlanda, Grecia, Germania, Albania şi România.

Oaspeţii vor participa joi-seară la un moment festiv în cadrul Parohiei Titan din Bucureşti, unde se va prezenta misiunea în pastoraţia tinerilor desfăşurată în cadrul parohiei. Lucrările conferinţei vor începe la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti miercuri-dimineaţă, în Sala Consiliu.

***

De la ora 11. 36 l-am audiat pe Paul Thaxter (jovial, cu imagini de prezentare și cu o engleză explicită), care ne-a spus că Iisus prinde la alte religii…dar nu și Biserica.

În PDF-ul infra aveți programul întrunirii, încă în curs, plus o mărturisire de credință a World Council of Churches.

[item image]

Read Online
(13.2 M)PDF
(615.5 K)PDF with text
(143.0 K)EPUB
Kindle
Daisy
(77.8 K)Full Text
(395.1 K)DjVu

All Files: HTTPS Torrent (2/0)

Pagina sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *