De la față la idei

 • Deci, legea mi-a cerut să votez cum doresc, iar eu am votat “nu”. Adică am respectat legea”.
 • De ce tace portalul prezidenţial oficial Hotnews? Întreprindere promotoare a politicilor anticorupţie, finanţată atât din fonduri europene, cât şi (conform propriilor spuse) direct de către Sima. Care de priceput ce-a fost n-a făcut profit, ci a deturnat ce a luat de la afaceriştii care azi se ascund şi a băgat în apostolii anticorupţiei. Portalul portocaliu a fost acuzat, cu subiect şi predicat, că era instrumentul oficial de şantaj al fugarului de astăzi”.
 • Nostalgicul Petcu păstrează toate windowsurile! O avea vreun raft însă de cărți cumpărate…de mâna lui?!
 • Stanimir și Mănăstireanu discută de mama focului…pentru că iconul de la BCR are instinct primar foarte dezvoltat. Bine că Cruceru le are cu bicicletele și nu…cu publicitatea.
 • Răzvan Codrescu ne dă câte un poem, hai, maxim 3 pe zi…și câte un articol de nu știu când. De ce nu ni le dă pe toate, odată…și după aceea să mai scrie și altceva?
 • Afirmarea patriotismului ca sinteză a apărării interesului naţional nu este naţionalism găunos ci o datorie a tuturor celor care merg acum în campanie electorală cerând compatrioţilor să le acorde încrederea. USL se poate angaja într-o nouă bătălie pentru România, având datoria de a prezenta cetăţenilor atât eşecurile regimului Băsescu cât şi soluţiile sale la problemele, tot mai grele, ale oamenilor”.
 • Poate mulţi nu ştiu că revista „Flacăra”, fondată de neuitatul poet ADRIAN PĂUNESCU, apare şi acum, într-o serie nouă, sub titlul „Flacăra lui Adrian Păunescu”. Revista este coordonată de fiica cea mică, Ana-Maria Păunescu, sub a cărei înfăţişare delicată n-ai putea bănui niciodată clocotul interior de voinţă şi talent. Foarte rar se întâmplă – personal nu cunosc alt caz – să moştenească harul poetic al tatălui ambii copii, aşa cum se întâmplă cu cei ai lui Adrian Păunescu”.
 • Mă întorc la coadă și, din când în când, mă mai opresc de vorbă cu oamenii care deja se foiesc, trec de pe un picior pe altul, obosiți. O bătrână îmi zice că, dacă mai stau pe lângă grupul ei, mă ajută ea să mă bag în față, ”că doar n-o fi păcat mare.” Nu vreau să trișez, doar am aflat în orele petrecute în jurul cortegiului că există o singură regulă de aur: Să nu sari peste rând, altfel te bate Dumnezeu și, cu puțin ghinion, te bat chiar oamenii de la coadă. De altfel, peste câteva zile, spre spartul târgului, mulțimea deja nu mai tolerează abaterile și ia dreptatea în propriile mâini – femeile alcătuiesc patrule spontane, care să păzească gardurile și să-i supravegheze pe jandarmi. Deja vorba circulă și mitul se amplifică, bătrânele țipă că polițiștii ar face loc, pe furiș, domnișoarelor, iar o femeie mai tinerică lansează bomba, cum că noaptea ar veni autocare pline cu copii adormiți care se bagă în față la coadă”.
 • De când Traian Băsescu s-a ascuns la Cotroceni, operaţia asta este mai dificilă. Spre exemplu, zilele acestea, pentru a se îngropa tema stenogramelorlui Blejnar, s-au lansat din „depozite” subiecte diverse ţinute pentru a fi aruncate pe piaţă la nevoie: expulzări de terorişti, spioni de cupru, blatiştii CFR (pe modelul vameşilor plimbaţi cu elicopterul). În final, o concluzie mai puţin intelectuală: „Fraierii muşcă””. Ne lăsăm păcăliți de…diversiuni…
 • The Roman Catholic priesthood is not on the narrow path, not at all representing God of Abraham, Isaac and Jacob. The Vatican serves Lucifer and his plan to control the whole World”. Asta o spune un protestant sau un neoprotestant…care ridiculizează pe blogul său tot ceea ce înseamnă „slujbe” sau „sfinți” romano-catolici.
 • Ca un adevărat comandor, TB s-a prins că MRU, Neamţu, Papahagi sau Pavelescu nu sunt buni decât la dat cu gura, nu şi la munca brută de scos apa din chilia corabiei ciuruite. Astfel, Forţa Civică a  fostului premier a obţinut 34 de colegii, iar unul dintre cioburile istoricului PNŢCD, 26. Adică 7,5, respectiv 5,7 % din totalul pe ţară. Ţinând cont că nu vor câştiga aproape niciunul dintre acestea, e mai mult ca probabil că, în viitorul parlament, PDL-ul, acum într-un nou ambalaj, se va bate pentru întâietate în opoziţie cu adunătura lui Dan Diaconescu. În Bucureşti, unde Udrea şi Videanu au reuşit să ducă partidul undeva la 10%, democrat-liberalii au fost mult mai darnici, oferindu-le colegilor din alianţă mai multe gropi în care să-şi rupă gâtul. Forţoşii au primit 15% şi ţărăniştii 17,5 % din cele 40 de locuri”.
 • Limba română va fi predată, în premieră, la Universitatea Oxford, în cadrul primului lectorat finanţat de statul român în Marea Britanie”.
 • Niţu Tiberiu Mihail este propunerea lui Pivniceru pentru funcţia de procuror general al României. În timp ce pentru șefia DNA, Mona Pivniceru l-a propus pe Ioan Irimie. Potrivit legii, numirea procurorului general și cel al DNA, se face de către preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei, cu avizul consultativ al Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii”.
 • La finele anului 2011, datele Consiliului Concurenţei, care citează rapoartele autorităţii de reglementare în comunicaţii (ANCOM), arată că numărul de abonaţi la serviciile de de retransmisie a programelor audiovizuale a atins 5,85 milioane, de la 5,24 milioane în 2007”.
 • Despre cum să fii penibil tot timpul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *