Foaie verde criză, ca să ai acciză

  • „M-am distrat. Și nu este prima oară. Nu e prima oară când la ceva timp după ce susține cu totul altceva, domnul guvernator [Isărescu] vine și spune contrariul. Au fost multe situații în care a fost evident că dânșii la Banca Națională nu au văzut nici măcar criza, darămite dimensiunea ei. Țineți minte declarația din 2008 în care domnul guvernator spunea ”România crește economic cu 5% pe an de 10 ani și mai poate să crească încă 10 ani cu 5%). Hai să vedem: 2009: -6,4%. Apoi în 2010: -2%. Apoi în 2011: +2%. Apoi în 2012: +0,9% (e). După socoteală domnului Isărescu ar fi trebuit ca PIB-ul anului 2012 să fie mai mare decât cel al anului 2008 cu circa 21,5% (in termeni reali). Uite că nu e nici măcar ca în 2008. Mă rog, nu-i așa, nimeni nu a putut vedea criza…”.
  • Ministrul apararii Corneliu Dobritoiu a ordonat retragerea gradelor si retrogradarea a peste 800 de rezervisti si cadre active ale Armatei a caror avansare a fost facuta in ultimii doi ani cu incalcarea legii. Prin cei cu gradele retrase ii gasim pe: Laura Kovesi, fost procuror general, Robert Turcescu – B1, Kelemen Hunor – UDMR, Gheorghe Stefan zis Pinalti – PDL, Sorin Blejnar – PDL, fost sef ANAF si multi alti sustinatori ai regimului Basescu”.
  • In Pyongyang a fost construita cladirea de 105 etaje si 335 de metri inaltime in forma de piramida care va fi folosita ca hotel de comunistii aflati la putere in Coreea de Nord. Constructia ei a inceput in 1987, dar proiectul a fost abandonat pana in 2008 din lipsa de fonduri. Acum este gata. Are 3000 de camere, sali de conferinta si birouri”. Însă e hidoasă pentru că au făcut-o comuniștii sau pentru că nu au făcut-o democrații? Eu cred că democrații fac foarte multe lucruri hidoase…lucru la care nu îi întrece nimeni.
  • Despre întoarcerea la păgânism…cu strănepotul lui Coșbuc. Sau cum să fii lamentabil după 2.000 de ani de Ortodoxie.
  • Româncele au rămas singurele prostituate din Elveția, după ce țara cantoanelor a înăsprit condițiile de practicare”.
  • Dupa toate probabilitatile, presedintele SUA, Barack Obama, va obtine un al doilea mandat la Casa Alba. Oricum, indiferend de rezultatul alegerilor din 6 noiembrie, America va traversa o grava criza politica legata de problema bugetara”.
  • Mihai Sin împlinește astăzi vârsta de 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *