O lacrimă de soare

  • USL îşi prezintă proiectul programului după care vrea să guverneze în următorii 4 ani. Intenţiile Cabinetului Ponta sunt de salutat, pentru că sunt la standarde europene. Viitorul guvern îşi asumă totodată o reponsabilitate uriaşă, pentru că vine cu cele mai multe proiecte prezentate vreodată de un executiv în ultimii 22 de ani”.
  • Crin Antonescu: „România e compusă din toţi. România împreunează în definitiv genii şi analfabeţi, oameni de caracter şi prostituaţi perpetui. România ne adună pe toţi şi noi ca politicieni trebuie să lucrăm pentru proiectul unei naţiuni care să-i ducă mereu pe cei mai buni să lucreze şi în numele celor mai slabi. Eu cred că putem să facem mult din toate aceste lucruri. […] Ştim că oamenii capabili de sacrificiu nu au fost niciodată foarte mulţi, au fost mai puţini. Admit că asta este o idee de dreapta, dar este o idee compatibilă cu stânga, că aceşti oameni capabili, puţini capabili de astea, care se numesc elite, trebuie să lucreze pentru toţi ceilalţi, buni sau răi, puternici sau slabi”.
  • Idem: „Cred că toată lumea ştie că deja această coaliţie, deşi alcătuită din partide vechi şi foarte vechi, că această coaliţie, deşi alcătuită din oameni, în marea majoritate oameni politici vechi şi foarte vechi, parcă parcă a arătat câteva lucruri noi. A arătat lideri care se apără unii pe alţii şi nu se înfundă prin intrigi unii pe alţii, a arătat formaţiuni politice decise să identifice, să evalueze şi să fructifice resurse ale acestei naţiuni, umane înainte de toate, naturale de oportunitate”.
  • Adrian Năstase: „De fapt, Traian Băsescu nu a dorit consultarea guvernului. El a dorit două lucruri: 1) Să arunce „pisica moartă” a acordului cu FMI în grădina Guvernului, după ce el însuşi a decis încheierea împrumutului exorbitant cu Fondul; 2) Să dea, din nou, imaginea „moşierului” care îl cheamă pe „vătaful”moşiei ca să-i prezinte socotelile, dovedind, încă o dată că nu înţelege Constituţia şi că, oricum, nu vrea să o aplice”.
  • Potrivit unei informații apărute în cursul serii de joi, 8 noiembrie, ANI ar putea declara incompatibili patru miniștri ai cabinetului Ponta.  Anunțul Agenției de Integritate ar urma să fie făcut în cursul zilei de vineri sau luni dimineața. Ipoteza unui atac la adresa Cabinetului și a unor candidați USL nu a putut fi verificată din două surse, dar poate fi luată în calcul, oponenții lui Traian Băsescu devenind deseori ținta Agenției”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *