Valabilitate pe termen redus

 • Mirosul de ceară curată…este inconfundabil. După cum inconfundabil e și caracterul unui om.
 • Facebookul intră în faza: bun de șters. De astăzi au introdus reclamele intruzive în spațiul personal…și primul gând pe care l-am avut a fost acesta: e timpul să îmi șterg contul de pe Facebook.
 • Expoziție, la Milano, închinată Sfântului Constantin cel Mare.
 • Consumatorii casnici de gaze naturale vor plati facturi mai mari cu peste 10% in 2013, conform unui document al ANRE care prezinta un grafic de majorare al tarifelor”.
 • Sprayul Madonnei „împotriva ejaculării precoce” costă 48 de lei în România. „Ușor răcoritor, mentolat”…
 • Întrebare pentru ortodocșii români care vor, deodată, mulți Sfinți canonizați: câți dintre ortodocșii români au citit Viețile puținilor Sfinți români canonizați până acum? Și dacă nu le-au citit…din ce motive?
 • În măsura în care însă veți accepta acestă încălcare a Constituției, prin contestarea autorității unei hotărâri a Parlamentului (hotărâre neatacată la Curtea Constituțională) vă rog, la rândul meu, în calitate de fost președinte al Camerei Deputaților, ca – acceptând acest precedent – să supuneți, din nou, la vot – în numele celor 7, 4 milioane de votanți de la Referendum – și hotărârea Parlamentului referitoare la decizia Curții Constituționale privitoare la demiterea Președintelui. Oricum, vă rog să-l consultați și pe domnul ambasador Gitenstein dacă, în statul de drept SUA, președintele poate cere Congresului să mai voteze încă o dată pentru că votul nu a ieșit convenabil pentru el”.
 • Prin HG-ul din 2001, am stabilit că este obligatorie arborarea drapelului României, pentru toate autorităţile şi instituţiile publice din România, dar şi la sediile partidelor politice, ale instituţiilor de învăţământ sau de cultură. Sunt stabilite şi ocaziile festive când este obligatorie arborarea drapelului. Importantă este însă dispoziţia din articolul 5, în care se precizează că „drapelul României poate fi arborat cu caracter permanent şi la sediul unor persoane juridice… precum şi la domiciliul sau reşedinţa persoanelor fizice”. În acest text îşi găseşte fundamentarea juridică iniţiativa Antenei 3. Fundamentarea civică, naţională, nu cred că mai trebuie subliniată”.
 • Traian Basescu a iesit luni seara [12 noiembrie 2012] intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni si a declarat : “Romania este suspectata ca nu poata sa organizeze alegeri libere dupa experienta de la referendum”. Opinia mea este ca Basescu (impreuna cu echipele lui interne si externe) pregateste nerecunoasterea rezultatului alegerilor din 9 Decembrie [2012]. Si neinvestirea lui Victor Ponta in functia de prim ministru al unui guvern sustinut de majoritate USL confortabila in Parlament”.
 • România a înregistrat la finalul lunii septembrie [2012] o datorie externă totală de 99,077 miliarde euro, în creștere cu 353 milioane euro (0,3%) faţă de finalul lui 2011, a anunţat luni [12 noiembrie 2012] Banca Naţională a României”.
 • Veneția a fost inundată în proporție de 70% datorită unor ploi torențiale.
 • Ziua Oamenilor Singuri este o inițiativă lansată de studenții chinezi în anii ’90, ca replică la Valentine’s Day. Sărbătorită pe 11.11, cifră a cărei simbolistică trimite la oamenii fără parteneri, această zi a devenit treptat o explozie de cumpărături online, concurând cu altă ”sărbătoare” modernă americană: CyberMonday, cea mai profitabilă zi de cumpărături, care dă startul maratonului de daruri pentru Crăciun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *