Curat ca tancul

  • Nu veceul e cel mai bacterian din locuința noastră, a constatat un profesor universitar din Arizona, ci tocătorul de bucătărie, receptorul telefonului și ecranul monitorului. De ce? Pentru că nu avem grijă de ele…
  • „„Băsescu TREBUIE SĂ SCHIMBE rezultatul alegerilor” aşa sună titlul unui editorial din „România Liberă” publicat pe 16 noiembrie [2012] şi care se afla şi duminică 18 noiembrie [2012] pe siteul publicaţiei. Un astfel de titlu este fără precedent în media din România şi întrece cu mult titlurile din imunda publicaţie a anilor ’90, „Europa” precum şi excesele din revista „România Mare” din aceeaşi perioadă. Practic, cu acest titlul „România Liberă” revine la modul în care făcea presă în perioada 1945-1950”.
  • Muzeul Pietrei din Sângeru-Prahova, donație publică a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele isprăvi ale lui Traian Băsescu”.
  • Conținutul primelor 25 de volume din integrala Cantemir editate de Constantin Barbu.
  • Întrebat cum vede faptul că Traian Băsescu vede de luat în calcul o indexare a pensiilor în 2013, Ponta a răspuns: “Şi n-a plâns? N-a zis că n-a dormit noaptea? Nu mă puneţi lângă un om care evident minte, că nu vreau să preiau din lipsa lui de credibilitate. E campanie electorală. O să anunţe că dă şi 50 de lei în plus la pensii. A mai anunţat cineva, în decembrie 1989″”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *