Nu e aceeași pălărie

 • Astăzi [21 noiembrie 2012] se împlinesc zece ani de când România a fost invitată să devină membru NATO, la summitul de la Praga, din 2002, când s-a hotărât extinderea Alianţei Nord-Atlantice cu şapte state foste comuniste”.
 • Librăriile Cărturești împlinesc 12 ani de existență. De aceea „în perioada 12-25 noiembrie toate cărţile aflate în stoc au reducere de 20%”.
 • Mărturii documentare despre viața Sfântului Dosoftei al Moldovei.
 • Soluţia optimă ar fi o emisiune zilnică, moderată de primul vorbitor al ţării, pe modelul celei susţinute cu mult succes peste ocean de Hugo Chavez. În felul acesta vom fi toţi siguri că, indiferent de câte voturi vor fura social liberalii ca să ajungă la putere, Băsescu e aici şi ne apără, chiar şi singur, dacă e nevoie, cu pieptul gol, pentru că adevărul şi justiţia sunt de partea lui”.
 • Curtea de Apel Bucureşti judecă, miercuri [21 noiembrie 2012], recursul făcut de Adrian Năstase împotriva unei hotărâri date de tribunal prin care s-a decis ca perioada petrecută sub pază la Spitalul Floreasca, după tentativa de sinucidere, să nu i se deducă din pedeapsă”.
 • Pe 21 noiembrie se aniversează Ziua Internațională a Televiziunii (World Television Day). Sărbătoarea a fost fondată în anul 1996, cu ocazia desfăşurării primului Forum Internaţional al Televiziunii, dar a fost proclamată de către Adunarea Generală a ONU doi ani mai târziu, în martie 1998”.
 • Numele președintelui Traian Băsescu a ajuns să fie încrustat și pe clopotul Bisericii Cotroceni, lăcaș ridicat din banii publici. Informația a fost prezentată de Mihai Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3”.
 • Astăzi, 21 noiembrie 2012, se împlinesc 6 ani de la adormirea Părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa.
 • În perioada 21-25 noiembrie [2012] se va desfăşura ediţia a 19-a a Târgului Internaţional “Gaudeamus – Carte de învăţătură”, eveniment organizat de Radio România în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti. Deschiderea oficială a Târgului va avea loc miercuri, 21 noiembrie, ora 12.00, în Pavilionul Central Romexpo”.
 • Cea mai mare parte din populația feminină a Indoneziei, țară asiatică cu 17.508 insule și 240 de milioane de locuitori, este mutilată, având clitorisul extirpat „chirurgical”. Indonezia este una dintre țările islamice considerate moderne, cu democrație stabilă și economie în expansiune. Cu toate acestea, așa-numita circumcizie feminină, datând de mii de ani (dinaintea Islamului), este foarte larg răspândită, un sondaj recent arătând că peste 86% din femei nu au clitoris, iar 90% din populație își dorește perpetuarea practicii”.
 • În cea de-a patra conferinţă de presă din campania electorală, Traian Băsescu a explicat că cei care s-au pronunţat în favoarea sa, la referendumul de demitere, nu l-au susţinut pe el, ci pe „statul de drept”. Cum cei care l-au susţinut sunt, în marea majoritate, membri ai PPE, se impune întrebarea dacă şi „statul de drept” din România este membru al PPE”.
 • E incredibil cum atunci când avem vreo problemă, suntem tentați să fumăm, bem, să ne certăm cu alții, să fugim, să lovim, să distrugem. Adică să ne creăm mai multe probleme. Parcă una nu ne este de ajuns”.
 • Candidatul PP-DD, Dan Diaconescu, a decis să întrerupă o emisiune dedicată romilor, fiind nemulțumit de primirea pe care aceștia i-au făcut-o în colegiu, informează enational.ro. Romii l-ar fi huiduit pe patronul OTV, ceea ce l-a supărat pe Diaconescu. Fără preaviz, după opt ani de colaborare, patronul OTV a întrerupt emisiunea “Caravana Romilor””.â
 • 23 de români, majoritatea femei şi copii, au fost repatriaţi în această dimineaţă [21 noiembrie 2012] cu o aeronavă care a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Potrivit autorităţilor, aproximativ 120 de cetăţeni români se află în teritoriul palestinian, iar câteva zeci s-au refugiat în ultimele ore în Egipt”.
 • Miercuri, 21 noiembrie 2012, de la ora 17:00, va avea loc lansarea Editurii Liberale la Biblioteca Brătianu, situată pe Str. Biserica Amzei nr. 5-7 (vis-a-vis de Biserica Amzei). Printre invitaţii de seamă se numără Varujan Vosganian, Filip-Lucian Iorga, Ludovic Orban, Radu Câmpeanu, Mircea Ionescu Quintus, Andrei Chiliman, Mircea Diaconu, Rareş Mănescu, Dan Pavel, Laurenţiu Vlad, Adriana Săftoiu şi alţii”.
 • Robotul care scanează cărți:

 • Eu iubesc Romania pentru frumusetile naturale, pentru istoria culturala, pentru traditiile din stramosi. Sunt mandra pentru ca au existat romani si romance in cele mai mari topuri ale lumii: de la medicina pana la astronomie, de la primul oras electrificat (Timisoara) pana la prima femeie care a escaladat Varful Moench din Alpi, unde a infipt Tricolorul”. 
 • Ceremonie la Palatul Cotroceni prilejuita de implinirea a 10 ani de la invitarea Romaniei sa adere la NATO. Sunt invitati si au vorbit : Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Basescu. Sa inteleg ca Iliescu, in mandatul caruia Romania a intrat in NATO, nu mai e un comunist si cel care vrea sa ne duca spre Est, impreuna cu PSD?!”.
 • iPad Mini:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *