Accentele trec pe verde

 • Today, the rich man is the consumer man. The productivity of modern man has left necessity behind. Today we no longer have needs: needs have us”.
 • Unul dintre idealurile urmărite cu perseverenţă de francmasonerie este desfiinţarea religiilor (a creştinismului în special, aşa cum am arătat deja) şi a naţiunilor, urmărind crearea unei singure naţiuni şi a unui singur guvern mondial, cu o “nouă ordine mondială”, care va permite membrilor săi să devină conducătorii întregii omeniri. Naţiunile, Bisericile şi monarhiile sînt piedici foarte serioase în faţa acestui plan diabolic. De aceea, una dintre lozincile Revoluţiei franceze era aceasta: “Cu maţele ultimului popă îl vom spînzura pe ultimul rege!””.
 • Potrivit estimărilor realizate de retaileri, ieri, 23 noiembrie 2012, de BLACK FRIDAY 2012, românii au cheltuit aproximativ 45 de milioane de euro pe produse IT, electronice şi electrocasnice. Vânzările au explodat atât în marile magazine cât și în cele online. Volumul de vânzări crescând de 16 ori față de o zi obișunită. Rotunjind astfel conturile marilor firme”.

 • eu am reușit să iau tot ce mi-am dorit. Secretul meu e că am stat cu ochii pe oferte, m-am logat din vreme și aveam produsele preferate bifate. Am ales livrare la adresa din cont și plata ramburs. Din câteva clicuri am adunat 10 produse. Mâine [24 noiembrie 2012] (sâmbătă!!) deja mi se livrează comanda. Din perspectiva de client, sunt mulțumit, mai puțin de sughițurile site-ului care mă interesa. Am ignorat pur și simplu ofertele neinteresante și site-urile care nu se încărcau în primele 10 secunde. Am zis pas și paginilor cu reduceri subțiri. Azi mi-am dat seama pe ce site-uri voi face cumpărături tot anul viitor”.
 • Iată acum o nouă încercare de piaţă, prin echipamentele PLC de la TRENDnet. Am testat cu adaptoarele TPL 402E/5E (trasmiţător-receptor). Primul enumerat se “leagă” de router, al doilea în încăperea în care vrei să fii conectat la reţea. Cum avem de-a face cu porturi Gigabit iar acoperirea este garantată până la 300m, se înţelege că sunt echipamente adresate zonei Home-Office. Avantaje: scăpaţi de căblăria UTP la “amplificarea” semnalului (extindere reţea LAN). Echipamentul TPL-402E poate fi achiziţionat la preţ de 60 euro iar 405E la 70 euro”.
 • Imensa floare, Arum Titan, are 2.27 metri inaltime si detine recordul pentru cea mai mare inflorescenta neramificata din lume. Floarea creste in junglele din Sumatra, o insula in Oceanul Indian, si este mentionata de catre biologi ca „titanum Amorphophallus”. Arum Titan emite un miros terifiant, pe care vizitatorii il compara cu mirosul de carne in putrefactie”.
 • Oamenii de ştiinţă spun că în următorii 15 ani ne vom putea bucura de nişte dispozitive mici capabile să înregistreze întreaga noastră viaţă, cum ar fi o casetă video. Vorbim despre o înregistrare care poate fi folosită în momentele în care nu ne aducem aminte un anumit lucru. În prezent, putem lua medicamente care se recomandau iniţial pentru tratarea pacienţilor cu demenţă sau pentru tratarea copiilor care sufereau de hiperactivitate, care ne ajută să ne îmbunătăţim capacităţile mentale. Experţii avertizează că aceste îmbunătăţiri în ceea ce priveşte capacităţile umane nu vor avea doar costuri economice. British Academy of Medical Sciences, British Academy, Royal Academy of Engineering şi Royal Society afirmă unanim că tehnologiile de îmbunătăţire a capacităţilor mentale ne vor ajuta în societate, dar există mai multe aspecte negative legate de etică, morală, economie şi legislaţie”.
 • Idem: „Pe măsură ce populaţia îmbătrâneşte, este acceptat faptul că trebuie să muncim până la o vârstă mai înaintată. „Îmbunătăţirea umană” ar putea să îi ajute pe oamenii mai în vârstă să lucreze în acelaşi ritm cu tinerii, lucru care ar reduce posibilităţile de angajare al celor din urmă. “De asemenea, există riscul de a se genera o elită tehnologică care ar trata oamenii normali ca fiind dinozauri”, spune profesoara de etică socială, Jackie Leach Scully, de la Universitatea din Newcastle.  Diverse studii arată că mulţi studenţi iau aşa numitele pastile inteligente pentru a-şi îmbunătăţi capacităţile mentale şi pentru a obţine performanţe la facultate. Acest lucru ar putea genera întrebări legate de etica obţinerii unor note mai bune, la fel ca în cazul sportivilor care se dopează”.
 • 10 fotografii memorabile cu Adrian Năstase.
 • Adrian Năstase: „aşa cum facem exerciţii de gimnastică, trebuie să facem şi exerciţii de libertate”.
 • Idem: „Puteti asculta interventiile lui Marius Tuca si Bogdan Teodorescu aici. Interventia domnului academician Augustin Buzura aici, iar a domnului Ion Iliescu aici. La final, Andrei Nastase a citit mesajul lui Adrian Nastase, mesaj pe care il puteti asculta aici”.
 • Idem, Bogdan Teodorescu: „După finalul farsei judiciare care a dus la încarcerarea sa, Adrian Năstase a reînceput să scrie. Un alt capitol din literatura concentrationară care începe cu Boetius, trece pe la Cervantes, Walter Raleigh, Martin Luther pentru a ajunge la Dostoievski sau la mai recenţii Varlaam Shalamov sau Malcolm X. […] Dar Adrian Năstase scrie în continuare. Şi cu cât aceşti cetăţeni sunt mai indignaţi pe scrisul său cu atât fiecare pagină apărută în Jurnalul Naţional, fiecare postare pe blog şi fiecare gând aşternut pe hârtie devin mai valoroase şi mai utile pentru viitorul nostru. Fiindcă, nu este important dacă este sau nu de acord cu textul scris, dar fiecare om care ţine la propria sa libertate şi la condiţia sa în această ţară, va înţelege că demersul lui Adrian Năstase de a gândi, de a scrie, de a se exprima, de a critica, de a rezista este unul salutar şi vindecător. Ura, bigotismul, intoleranţa, stupizenia se înfrâng prin curaj, inteligenţă şi exemplu personal. Or aici, mai mult decât să discut despre valoarea unei cărţi, am ales să salut valoarea unui gest. Când o putere întreagă vrea să te pună în genunchi şi tu reuşeşti să stai în picioare înseamnă că ţi-ai înţeles menirea şi ţi-ai asumat costurile acesteia”.
 • Biserica Ortodoxă îl pomeneşte, pe 25 noiembrie, pe Sfântul Mare Mucenic Mercurie. Cinstitul Cap al acestui martir din secolul al III-lea se află la Catedrala arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, informează TRINITAS TV”.
 • O companie de construcţii din China vrea ca în doar trei luni să construiască cel mai înalt zgârie-nori din lume. Clădirea ar urma să aibă 838 de metri înălțime, depăşind astfel cu zece metri clădirea Burj Khalifa din Dubai, momentan cea mai înaltă construcţie din lume”.
 • Despre înmormântarea actorului Șerban Ionescu. De azi, 24 noiembrie 2012, ora 14, de la Cimitirul Bellu.
 • serban-ionescu-inmormantare (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *