Dacă ai carte…înseamnă că nu ești struț

  • Flashmob al USLului la Timișoara.
  • asemenea manipulări reușesc aproape fără excepție, deoarece consumatorul final – cititorul, privitorul – nu-și mai pune o întrebare simplă, dar atât de actuală: quid prodest? Să ne amintim ce spunea scriitorul american Mark Twain: “Dacă nu citești ziarele, ești neinformat, dacă le citești, ești dezinformat”.
  • Pacientul care a stat cel mai mult timp în comă, o femeie din Miami, supranumită „Alba ca Zăpada”, a fost inconştientă timp de, atenţie, 42 de ani şi a murit la vârsta de 59 de ani”.
  • Pe termen lung, soluţia nu este politizarea clerului şi nici „îmbisericirea” actului politic, ci întărirea conştiinţei democratice a laicatului, indiferent de opţiunea partinică”.
  • Societatea nu-L mai are pe Domnul nostru Iisus Hristos în centru atunci când serbează Crăciunul, ci pe Moş Crăciun văzut precum un bunic care dăruieşte tuturor dintr-odată toate doar din necesitatea consumului, însă în spatele lui sunt părinţi, bunici, instituţii care încearcă să înlocuiască iubirea şi prezenţa lor din viaţa copiilor cu lucruri materiale. Astfel, darul material al societăţii de consum încearcă să substituie [în mod] eronat prezenţa şi iubirea lui Dumnezeu”.
  • Cortul, în formă de balon, din copac.
  • Emiratele Arabe Unite vor să construiască la Dubai cel mai mare Mall din lume care se va întinde pe o suprafață mai mare decât parcul Hyde din Londra. Cel mai mare mall din lume urmează să fie ridicat în cadrul unui complex de shopping şi grădini ce se va întinde pe o suprafață de 5 kilometri. Mohammed Bin Rashid City va avea o suprafaţă totală de 5,1 kilometri pătraţi şi va cuprinde cel mai mare complex de galerii de artă din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. Aşa-numitul “Mall of the World” va deservi în fiecare an 80 milioane de clienţi”.
  • Aproximativ 33,3 milioane de oameni din întreaga lume au HIV, virus care poate cauza SIDA. Totuși, comunitatea globală a sănătății a început să încetinească și chiar să întoarcă epidemia, potrivit aceluiași raport al Națiunilor Unite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *