Peştii nu mai dau din coadă în frigider

 • Campania electorală, în Teleorman, a lui Crin Antonescu.
 • Crin Antonescu: „Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni, tu, la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine? Dar cum e aia, să lansezi tu, cu maşina ta de derbedei plătiţi, de oameni care îşi zic ziarişti şi nu mai au niciun scrupul, să lansezi în mediul online, să lansezi în editoriale reluate o chestiune din senin: Antonescu doarme? Domnule, Antonescu nu doarme! Nu doarme şi, între altele, e şi foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai s-o zicem pe asta, că doarme, că… nu putem să spunem că e corupt, am încercat cu aia cu securist dar a chelălăit scurt şi…ca să vorbim în termeni zoologici, când i-am spus că începuse cu Porumbacu, tot aşa, pe chestiuni aruncate în online şi reluate aluziv, într-un interviu. Am ieşit, i-am spus: minţi, n-ai nimic, că n-ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată. A bătut în retragere, da!? A plecat. Acum, cu somnul. O bagă prin ziare şi o reia într-un interviu. Nu, nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident. Şi nu ştiu ce-ar mai trebui să discut”.
 • Programul de guvernare USL pe 2013.
 • Scenariul post-electoral al lui Bogdan Chirieac.
 • Grefiera Andreea Bârlea este oficial fiica lui Adrian Păunescu, au decis, miercuri [28 noiembrie 2012], judecătorii de la Sectorul 1. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în 15 zile”.
 • Telocitele – celule aflate în orice organ şi descoperite de academicianul [Laurențiu M.] Popescu, împreună cu echipa sa de la Institutul Naţional de Patologie “Victor Babeş” din Bucureşti – sunt considerate de către specialişti o soluţie pentru regenerarea organelor vitale”.
 • Despre cum și-a scris Mihail Neamțu „viitorul”…când era mic.
 • Și tot el…împărțind șorțuri de bucătărie albastre…deși le înșală așteptările „românilor asistați social”,  pe care el nu-i suportă. Bineînțeles că cei cu care el se fotografiază acum, pe stradă, nu i-au citit cărțile…și nici articolele online…așa că îi manipulezi cum vrei cu un zâmbet, un balon, un șorț, o șapcă…
 • Și, iată!, cum „inima” din Mt. 6, 21…a intrat în campania electorală a „candidatului la deputăție”. Nu se face una ca asta, „teologule” Mihail! Inima din Mt. 6, 21 e inimă plină de sfințenie, o comoară de sfințenie…și nu ideologie politică, pentru o construcție politică ce a distrus România.
 • Prof. Dr. Remus Rus: „Mă simt covârşit pentru atenţia cu care am fost onorat. Făgăduinţe nu pot să fac la vârsta mea, fiindcă totul este în mâna lui Dumnezeu. Totul ţine de bunătatea şi bunăvoinţa Lui, de care, vă spun din proprie experienţă, m-am bucurat. Sper să mă mai bucur!”.
 • Darrel W. Amundsen: „Medicina şi mijloacele medicilor sunt binecuvântări de la Dumnezeu. Un creştin nu greşeşte atunci când le utilizează, dar greşeşte dacă îşi pune întreaga credinţă în ele”.
 • Echipele de muncitori lucrează la finalizarea sălii polivalente de 1.684 de metri pătraţi, care ocupă subsolurile 2 şi 1 ale viitoarei Catedrale patriarhale, precum şi la armarea pereţilor perimetrali, a stâlpilor, diafragmelor şi, altor elemente verticale ale subsolului 1”.
 • Americanii încep să renunțe la scrisul de mână în școlile publice.

2 comments

 • De cand Biserica face campanie electorala?

  Poate ca sunt enoriasi care au alta obtiune politica!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Oamenii Bisericii își apară comunitățile și doresc binele lor…și de aceea au și opțiuni politice.

   Și opțiunile și le exprimă prin vot secret.

   Care e opțiunea mea politică…și care e a dumneavoastră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *