La 6 ani de TPA

 • La împlinirea vârstei de 6 ani a platformei Teologie pentru azi vă mulțumim dumneavoastră, tuturor colaboratorilor, comentatorilor, cititorilor și audienților noștri și vă dorim multă bucurie în viața dumneavoastră! Nici nu știm când a trecut timpul…
 • TPA, astăzi, înseamnă 10. 595 articole, 71 de cărți și alte multe proiecte online.
 • Varujan Vosganian: „Nu e adevărat că românii şi-au pierdut speranţa. Nu speranţa în viitor e problema, ci încrederea în clasa politică”. / „Dacă nu vom înţelege că drumul spre Bruxelles trece prin satul românesc, vom avea doar iluzia că suntem în Uniunea Europeană”.
 • Adrian Năstase: „Legea asimilează deci alianţa politică cu partidul politic (vezi art. 5, 20-22, 34, 35, 52). Chiar în expunerea de motive, din 2002, a grupului liberal, se menţionează, între altele, că s-a dorit ca „înregistrarea Alianţelor politice să parcurgă aceeaşi paşi ca şi înregistrarea partidelor politice”. […] Băsescu doreşte o lectură simplificată a Constituţiei, în sensul că nu participă decât partidele politice în alegeri. Dacă ar fi aşa, atunci Legea partidelor, care asimilează alianţele politice partidelor, ar fi neconstituţională”.
 • Idem: „Dacă la alegeri candidează şi câştigă USL ca alianţă, pot fi invitate la consultări doar piciorul stând sau cel drept al candidatului care câştigă sau pot fi invitaţi pe rând adidaşii lor? Procesul verbal al BEC arată care sunt competitorii; PSD nu candidează, nici PNL, candidează USL. Poate că Băsescu doreşte să invite la consultări [filiala] din Gorj a PSD sau pe cea din Sectorul 1 a PNL?!”.
 • Târgul, demunit “Bucharest Christmas Market”, amenajat deasupra parcării subterane de la Universitate, va fi deschis până în 3 ianuarie 2013, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă”.
 • Românii au vorbit la telefonul mobil, de la începutul acestui an, peste 30 de miliarde de minute, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii […] [și au trimis] 6,7 miliarde de mesaje scrise”.
 • Crin Antonescu va vota duminică la ora 10.00, la Liceul agricol din Alexandria, secția de vot nr. 6”.
 • Val Vâlcu: „Ieșirile lui Traian Băsescu nu mai au nicio noimă. Nu doar că nu ajută alianța prezidențială, dar aceste atacuri pe mize personale riscă să tragă ARD sub scorul PP-DD”.
 • Incepand cu data de 9 decembrie [2012] va intra in vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013, care va fi valabil pana la 14 decembrie 2013, a anuntat CFR Calatori”.
 • Mircea Dogaru: „De ce trebuie sa iesim la vot pe data de 9 decembrie? Pentru ca regimul Basescu nu a murit, pentru ca cei care si-au batut joc de noi toti, adica de toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania, lundu-ne, pe rand, dreptul la munca, la invatatura, la sanatate, la viata si, in final, unica arma de aparare – VOTUL, furandu-ne prin cinci slugi odioase Referendumul, nu au abandonat lupta impotriva natiunii romane”.
 • In China se gasesc cele mai lungi 3 poduri din lume. Danyang Kunshan Grand Bridge a fost inaugurat pe 30 iunie 2011 si este cel mai lung pod sustinut de cabluri de otel. Are 2.000 de picioare si o inaltime de 78 de metri, care dau impresia ca trec prin nori”.
 • Parlamentari români cu vorbe puține sau deloc.
 • Arhitectul brazilian Oscar Niemeyer, care a conceput unele dintre cele mai celebre clădiri ale secolului al XX-lea, a murit miercuri [5 decembrie 2012], într-un spital din Rio de Janeiro, la vârsta de 104 ani”.
 • Cea mai înaltă femeie din lume, cu o înălţime de 2,36 m, a murit la vârsta 40 de ani, scrie The Sun. Chinezoaica Yao Defen, care cântărea 200 de kilograme, a murit pe 13 noiembrie [2012], însă vestea morţii sale a apărut abia acum”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *