Ce nimeni nu-ți poate lua

 • Bazarul cu lucruri gratis…sau rămâne cât te-ai dăruit altora.
 • La sugestia vizitatorilor paginii noastre, reluăm această imagine a dezastrului de la Geamăna - un exemplu din care trebuie să învăţăm ceva!<br /> <p>http://www.rosiamontana.net/activare-voluntari/
 • Dorin Tudoran despre panicardul futurolog băsist Vladimir Tismăneanu. „După ce dl Traian Băsescu câștiga primul mandat prezidențial (2004), futurologul nostru ne prevenea că sub conducerea dlui Băsescu, România risca să devină o variantă europeană a Venezuelei sub autoritarul Hugo Chavez. Dl Băsescu a găsit repede antidotul împotriva șușanelei de popularizare a futurologiei. Un gest, două de gingășie și futurologul nostru a fost îmblânzit. Cam de prin luna mai, 2005, futurologul ne vorbește despre statura de neegalat a democratului Traian Băsescu. Astăzi, putem constata că futurologul nostru l-a sanctificat deja pe cel care ar fi constituit la sfârșitul lui 2004 pericolul aruncării României într-o dictatură – un adevărat miracol al democratizării pe cale orală”.
 • Varujan Vosganian: „Pe mine, ca român, mă înteresează faptul ca demnitatea naţiunii române a fost ştirbită de acest servilism de neimaginat. Ce-am fi gândit noi dacă în locul preşedintelui României, preşedintele Poloniei, al Austriei sau al Italiei ar fi alergat cu scrisorele la ceilalţi conducători de state şi la liderii Uniunii Europene? Oare chiar atât de rău să fi ajuns biata Polonie sau Austrie, ne-am fi spus, dacă trebuie să ceară altor ţări voie sau protecţie? Oare chiar atât de rău să fi ajuns România încât, pentru a fi respectată propria Constituţie, e nevoie de intermedierea altora? Ce preşedinte e acela care are nevoie de garanţia lui Martin Schulz sau Jose Manuel Baroso, că îl vor apăra de propriul popor?!?”.
 • „”Moş Crăciun & Co. Cel mai rapid roman din lume” este titlul volumului redactat în doar 5 ore şi 35 de minute de 53 de scriitori, sâmbătă [15 decembrie 2012], la Universitatea din Bucureşti, premiera mondială fiind înscrisă pentru validare ca record în Guinness Book of Records”.
 • „Zăpada și viscolul din ultimele 24 de ore, au izolat peste 400.000 de persoane, în nordul Moldovei. Sute de mii de oameni au rămas izolați în case, după numai 24 de ore de ninsori abundente și viscol. Cinci oraşe şi 27 de comune din județul Botoșani au rămas izolate după ce tone de zăpadă de pe câmp au fost aduse pe şosea. Pe 80% din drumurile din judeţ,  stratul de zăpadă depăşea un metru înălţime şi, din cauza viscolului, autorităţile nu puteau interveni”.
 • Dan Mircea Cipariu: „După căutări aprofundate, am găsit, totuşi, câteva modele culturale de calitate şi de succes legate de doi oameni unici: academicianul Eugen Simion şi actorul şi managerul cultural Constantin Chiriac. Prima personalitate a împlinit visul lui Constantin Noica de a publica toate manuscrisele lui Eminescu şi a creat versiunea românească a ediţiilor de tip Pléiade, în care va fi lansat, curând, titlul cu numărul 150, o ediţie specială a poeziilor lui Eminescu. A doua personalitate a făcut din Sibiu Capitală Europeană a Culturii şi a iniţiat unul dintre cele mai importante şi mai puternice festivaluri de teatru din lume. Ei au reuşit să facă aceste performanţe, în primul rând, cu bani obţinuţi de la sponsori ori cu bani europeni. Instituţiile culturale ale statului român nu i-au susţinut aşa cum se cuvenea, mai mult decât atât, în cazul publicării Caietelor Eminescu, Eugen Simion a fost reclamat şi apoi cercetat de către DNA!”.
 • Blogul lui Cornel Dărvășan: pastor adventist. De unde a rezultat faptul că adventiștii și baptiștii botează la fel, printr-o singură afundare pe spate. Însă de ce au nevoie pastorii adventiști și baptiști din România de reverendă ortodoxă la Botez…dacă ei fac slujbe la cravată?
 • „La 22 decembrie 1989, Bucureştiul fierbea. Încă din zorii zilei, muncitorii de pe marile platforme industriale ale Capitalei au luat cu asalt zona centrală. „M-am dus la Comitetul Central. L-am văzut pe Ceauşescu care a ieşit pe balcon şi a vrut să spună ceva la un megafon. Eram acolo cu Maia Morgenstern şi cu Claudiu Istodor“, a mai spus regizorul timişorean. Pe 24 decembrie, Ştefan Iordănescu a revenit la Timişoara. Nu a cerut niciodată certificat de revoluţionar, considerând că „cine are picioare, mâini şi cap trebuie să plătească impozite“”.
 • „După discuţiile care au avut loc astăzi [17 decembrie 2012] la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul prin care îl numeşte pe Victor Ponta în funcţia de premier. Decizia survine după consultările din această dimineată de la Palatul Cotroceni la care au participat liderii principalelor partide”.
 • „Președintele băncii [BCR], Tomas Spurny a anunțat că va da afară 1.600 de angajați”.
 • Cristian Tudor Popescu: „UDMR este un partid comunistoid, pentru că la fel ca Partidul Comunist Român, de mai bine de 20 de ani, UDMR nu plăteşte pentru greşelile, trădările, corupţia, hoţiile pe care le practică, le-a practicat, aidoma celorlalte partide din România”.
 • Crin Antonescu: „Partidul Național Liberal a obținut la aceste alegeri parlamentare un număr de 150 de parlamentari – 101 mandate de deputat, 49 mandate de senator. Asta înseamnă circa 25% din mandatele Camerei, circa 28% din mandatele Senatului. Este cel mai mare rezultat obținut de Partidul Național Liberal în niște alegeri după 1990, după 1937. Este un rezultat care consacră definitiv sper PNL ca un partid mare în sens sociologic”.
 • Florin Vieru, le Gavroche de Roumanie
 • @[128665513824176:274:Gandul] bun de la ora 9.00

 • „Nouă ore, cinci minute și opt secunde. Atât a durat conceperea romanului, de la gândirea și scrierea textului, la tippărirea primului exemplar. Cei 53 de autori ai romanului Moș Crăciun & Co, publicat la Editura ART, ca proiect al Asociației Aedificio, sunt: Leonard Ancuţa,  Diana Bădică,  Lavinia Bălulescu,  Lavinia Branişte, Anca Bucur,  Marius Chivu,  Laurenţiu Constantin,  Bogdan Coşa, Andrei Crăciun,  Augustin Cupşa,  Silviu Dancu,  Gabriel H. Decuble, Adrian Diniş,  Luca Dinulescu,  Cosmin Dragomir,  Gruia Dragomir, Florin Dumitrescu,  M. Duţescu,  Mihail Gălăţanu,  Adrian Georgescu,  Silviu Gherman,  Silvia Grădinaru,  Adela Greceanu, Mugur Grosu,  Ioan Groşan,  Florin Iaru,  Marieva Ionescu,  Cristina Ispas,  Cosmin Manolache,  Maria Manolescu,  Eusebiu Matei,  Marin Mălaicu-Hondrari,  Mitoş Micleuşanu,  Iulia Militaru,  Dmitri Miticov, Oana-Cătălina Ninu,  Radu Niţescu,  Veronica Plăcintescu,  Dan Pleşa,  Matei Pleşu,  Mihai Radu, Ana Maria Sandu, Elena Stancu,  Bogdan-Alexandru Stănescu,  Alexandru Al. Şahighian,  Livia Ştefan,  Cecilia Ştefănescu,  Simona Tache,  Iulian Tănase,  Alex Tocilescu,  Răzvan Ţupa,  Luiza Vasiliu,  Anca Vieru”.
 • „USL a decis, dupa o scurta sedinta, ca UDMR sa nu fie primit la guvernare. La aceasta ora e in desfasurare o sedinta in care liderii UDMR vor fi informati asupra deciziei USL si li se va propune o colaborare parlamentara”.
 • Radu Herjeu: „În schimb, adulatorii lui TB n-au nimic de spus. N-au nimic a-i reproşa. Mă aşteptam să-i văd ieşind în stradă şi cerându-i demisia celui care le-a înşelat încrederea, pentru care s-au legat de catarge ca să poată boicota democratic referendumul şi care, acum, dă ţărişoara pe mâinile comuniştilor, cedând laş în faţa prostimii care a votat după cum i-au spus televiziunile lui Felix. Cu alte cuvinte, a trădat misiunea divină cu care românii l-au împovărat acum 8 ani. A deschis uşa antieuropenilor, care vor decreta mâine mutarea ţării, cu tot cu aurul de la Roşia şi cu gazele de şist, direct între Uzbekistan şi Kazahstan. Unde e Macovei legată cu lanţuri de gardul Cotrocenilor, pentru a împiedica justiţia să fie violată în grup şi individual de plagiatori şi somnambuli? Unde sunt cohortele de “naivi” care repetau în cor mesajele propagandei despre apocalipsa care va să vină, acum când idolul lor i-a semnat firmanul cu mânuţa lui tremurândă? De ce nu se dezic marii intelectuali ai patriei de acest lider slab, fără coloană vertebrală, care a abdicat de la valorile milenare ale spiritualităţii româneşti? De ce nu-l înfierează cu mânie proletară oficinele prezidenţiale şi slujitorii lor devotaţi că i-a sedus şi acum abandonat noului regim politic în care va domni cenzura bolşevică?”.
 • Noul Patriarh al Antiohiei: Youhanna al X-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *