Nicio ceață nu e prea densă pentru dragoste

  • Adrian Năstase: „Disting mai bine notele false, aud gânduri nespuse şi am dobândit o linişte ce vine din suferinţă”.
  • Potrivit sondajului realizat în 27 decembrie [2012], de către IRES, în 2012, românii și-au petrecut Crăciunul în țară (99%), 88% dintre ei au optat să rămână acasă, iar 8% au mers în vizite”.
  • Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi [27 decembrie 2012], pachetul de acte normative necesare pentru organizarea alegerilor locale parţiale la data de 3 februarie [2013]”.
  • O femeie din SUA a găsit într-o cutie cu decoraţiuni, pe care o cumpărase pentru Halloween, o scrisoare în care un muncitor chinez, angajat al fabricii care realizase produsul respectiv, îi cerea ajutorul, informează Daily Mail. Julie Keith achiziţionase kitul respectiv dintr-un magazin Kmart când a avut surpriza să descopere scrisoarea în care muncitorul din Shenyang îi cerea ajutorul. „Domnule, dacă se întâmplă să cumpăraţi acest produs, vă rog din inimă să trimiteţi scrisoarea către Organizaţia Mondială a Drepturilor Omului”, se arată în primele rânduri. „Mii de oameni de aici, care sunt persecutaţi de Guvernul condus de  Partidul Comunist Chinez, vă vor mulţumi şi îşi vor aminti de dumneavoastră mereu”, continuă el”.
  • Scrisoarea:
  • Idem: „Mai departe, autorul scrisorii povesteşte cum decoraţiunile respective au fost produse în tabăra de reeducare Masanjia Labor Camp din Shenyang, unde muncitorii sunt forţaţi să lucreze 15 ore pe zi, fără a avea zile libere în weekend sau de sărbători. Mai mult de atât, bărbatul spune că aceia care îndrăznesc să se opună sunt torturaţi, bătuţi şi jigniţi. Pe lângă toate acestea, salariul unui muncitor este de numai 10 yuani pe lună, adică aproximativ 1, 21 euro”.
  • Soluția pentru a afla date despre lumea reală? Să intervievezi tot felul de oameni, de la cei mai tineri până la cei mai bătrâni, despre ce se poate…și vor să-ți vorbească. Iată cazul lui Nelu: vânzător de ziare. L-ai intervievat, știi ce face. Dacă nu îl întrebai de vorbă…nu aflai cum gândește…și cine este…
  • Idem: „„Cel mai bine merg Click şi Libertatea, câte o sută pe zi! Vine Evenimentul zilei cu 45-50, GSP – 30, Adevărul, Naţional şi Jurnalul – 15, România liberă – 10, Puterea – cinci, Bursa – două ziare pe zi şi Ziarul Financiar – unu!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *