Să nu refuzi evidențele!

  • O treime din mâncarea cumpărată de români ajunge la gunoi iar de Sărbători, pubelele de gunoi se umplu până la refuz. […] Românii nu sunt singurii în rândul ţărilor europene care fac risipă de alimente. Europenii aruncă anual peste 220 de milioane de tone de mâncare la gunoi, în timp ce 1 miliard de oameni din lume mor de foame”.
  • Pe 11 ianuarie 2013, în Cehia, au loc alegeri prezidențiale. Va fi învestit Obama pe 20 ianuarie pentru al doilea mandat prezidențial. Pe 22 ianuarie au loc alegeri în Israel. Pe 4 februarie 2013: Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului. Pe 8 aprilie 2013 se împlinesc 40 de ani de la moartea lui Picasso. Pe 23 iunie, în Tunisia, au loc alegeri generale.
  • Căci dacă refuzi evidențele trăiești într-o lume imaginară.
  • Dorel Gălan (35 de ani) este preot de 11 ani şi de câţiva ani se implică în proiecte de zeci de mii de euro prin care ajută oamenii. Prin ultimul proiect coordonat, cel în valoare de jumătate de milion de euro, a deschis şi un mic sediu în centrul Clujului, sediu care aduce cu un mic AJOFM pentru că acolo se ţin cursuri de antreprenoriat şi şomerii pot vorbi cu un consilier psihologic care îi ajută să vadă ce alte aptitudini au şi ce cursuri de reconversie profesională li s-ar potrivi. Optimist, cu o gândire mai mult decât occidentală faţă de colegii săi cu sutană, Dorel Gălan spune că proiectele europene în care e implicat sunt o extensie a activităţii sale”.
  • Sergiu Nicolaescu a decedat joi [3 ianuarie 2013], la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită”. La 82 de ani.

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *