Gânduri simple

epifanie norocel

  • Înalt Preasfinţitul Epifanie Norocel a murit în timp ce se deplasa spre Mănăstirea Brazi, din oraşul vrâncean Panciu. La fața locului a sosit o ambulanță, chemată prin serviciul unic de urgență, 112. Salvarea l-a transportat la spitalul din Panciu, unde medicii au încercat resuscitarea acestuia, însă înaltul ierarh a murit. Medicii au constatat decesul înaltei fețe bisericești în jurul orei 19.45”, ieri, 7 ianuarie 2013.
  • Patriarhia Română anunţă cu durere trecerea la viaţa veşnică a Înaltpreasfinţitului Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, în după-amiaza zilei de 7 ianuarie 2013.  Slujba de înmormântare va avea loc joi, 10 ianuarie 2013, începând cu orele 11:00 până la orele 13:00, în Catedrala Arhiepiscopală din Buzău unde va fi şi înmormântat. Până la alegerea noului ierarh titular al acestei eparhii, locţiitor de Arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei va fi Preafericitul Părinte Patriarh Daniel în calitate de Mitropolit al Munteniei şi Dobrogei, care va fi pomenit la sfintele slujbe, ca Locţiitor de Arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei, în toate bisericile şi mănăstirile din cuprinsul acestei arhiepiscopii. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi veşnică să-i fie pomenirea!”.
  • Și rușii își au excentricii lor în materie de monumente funerare.
  • Caracatița de 3 metri lungime filmată pe viu.
  • Balonul de Aur 2012 – Messi scrie istorie. Echipa anului vine din Primera Division sport
  • Lionel Messi a luat pentru a 4-a oară, în mod consecutiv, Balonul de aur. Fotbalistul are doar 25 de ani și a înscris 91 de goluri în 2012. Un record mondial dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.