Prietenie și onoare

  • Adrian Năstase propune să-l alegem pe Băsescu rege, ca să poată, săracul, să abdice.
  • Nu e adevărat că nu există prietenie între un bărbat şi o femeie. Dimpotrivă, e cea mai tare. Şi poate singura adevărată. Nu e adevărat că există o incompatibilitate între iubire şi prietenie. Dimpotrivă, prietenia e chiar iubire, iubirea absolută, autentică, deci, necondiţionată. Fără iubire nu există prietenie, aşa cum fără prietenie nu există iubire, ci doar o patimă geamănă cu ura. Pasageră”.
  • Gigi Becali a comentat declaraţiile lui Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu: “Crin nu a vrut să spună – Călin Popescu Tăriceanu e unealta adversarilor PNL. PSD abia așteaptă ca PNL să propună pe altul decât Crin Antonescu pentru că vor spune că înțelegerea a fost pentru Crin și cum înțelegerea a picat vom pune și noi un candidat la președinție. Ponta își ține promisiunea doar pentru Crin, pentru că e om de onoare și dacă nu se țin liberalii, se spală pe mâini. […] Acest joc Tăriceanu îl face conștient și e o combinație a lui Puiu Popoviciu în Băneasă unde Tăriceanu a luat șpagă 7 milioane de euro și acolo e combinația şi cu PDL. Cred că e un mare șantaj, e șantajat Tăriceanu”.
  • Fostul premier social-democrat Milos Zeman, 68 de ani, a câştigat detaşat primele alegeri prezidenţiale organizate în Cehia prin sufragiu universal direct”.
  • Mai avem de așteptat vremea frumoasă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *