Menționări

La 850 de ani de la zidirea ei, catedrala romano-catolică Notre Dame din Paris are 9 clopote noi. Care au costat 2 milioane de euro. Clopotul mare cântărește 6 tone.

Candidații de azi, 3 februarie 2012, de la Consiliul Județean Teleorman sunt Constantin Amarie – PDL, Adrian Gâdea – USL și Tudor Neagu – PD-DD.

Patronul trustului de presă Adevărul e Cristian Burci. Pe când patronul RCS & RSD este bihoreanul, de etnie ungară: Zoltan Teszari.

George Emil Palade, geniul născut la Iaşi şi confirmat la Stockholm de Fundaţia Nobel, a fost nucleul biologiei celulare la nivel mondial”.

Idem: „În 1974, George Emil Palade primeşte cea mai înaltă confirmare: premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină. În 1975, Academia Română îl alege membru de onoare. Încă din 1961 însă, era membru al Academiei de Ştiinţe din SUA. De altfel, în 2007, preşedintele Traian Băsescu îl decorează cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Colan, după ce, în 1986, preşedintele american Ronald Reagan îi decernase Medalia Naţională pentru Ştiinţă”.

Stelian Tănase: „Ce au făcut șefii lui Mark Gray arată disprețul marcat pentru România, considerată țară de mîna a doua, un laborator politico-financiar, groapa de gunoi a Europei. O țară care poate fi ignorată, tratată incorect și mai ales prost”.

Revista americană Globe a anunţat că soţia prinţului William şi viitoarea regină a Angliei, ducesa Kate Middleton, ar avea o tumoare la cap, existând riscul să moară chiar înainte să nască”.

În Gambia s-a scurtat săptămâna de lucru la patru zile, pentru ca angajații să aibă „mai mult timp pentru agricultură și rugăciune”.

Cele nouă regiuni ale României și originea denumirilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *