Hostway. ro: pe locul 8 în topul Netcraft

Hostway România a reintrat din nou în topul Netcraft la mai puţin de trei luni după ce, în noiembrie 2012, Netcraft ne-a inclus pentru prima dată în Top 10.

În februarie 2013 urcăm două locuri, clasându-ne astfel pe locul 8 dintr-un total de 40 de furnizori de hosting internaţionali, monitorizaţi lunar de Netcraft.

Performanţa s-a datorat faptului că, în luna februarie, serverele noastre au înregistrat o rată de failed requests de numai 0,024% şi o conexiune excelentă de 0.154 secunde.

În topul realizat de Netcraft ne aflăm alături de companii prestigioase ca Netcetera, Datapipe sau iWeb şi mai sus decât concurenţi redutabili ca Rackspace, GoDaddy, Peer1 sau UK2.net.

Netcraft – o autoritate în industria de măsurare a companiilor de web hosting – măsoară lunar şi pune la dispoziţie timpul de răspuns pentru aproximativ 40 de companii de hosting, lideri la nivel mondial.

Măsurătorile de performanţă sunt efectuate la intervale de cincisprezece minute din zone separate ale Internetului, iar mediile sunt calculate pe o perioadă anterioară de 24 de ore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *