Pe bandă rulantă

  • Flickr s-a relansat, când nu mai speram să o facă! Și de la 199 fotografii gratuite cât ne oferea prin 2007…acum ne oferă un terabait gratuit pentru fotografii. Un spațiu uluitor pentru depozitarea fotografiilor noastre la nivel online.
  • Mircea Platon vorbind despre strategia megalomană a politicii germane. „O dovadă în plus a impotenţei morale, intelectuale şi funcţionale a elitelor noastre ne e oferită de faptul că întreg acest cadru politic al „miracolului” economic german a fost creat de elitele germane pe baza ideii că, altminteri, „vin ruşii”. În anii 30, Hitler ameninţa Europa că vin ruşii. Şi i-a mers: Vestul a închis ochii şi a pus umărul la multe din potlogăriile Cancelarului cu cearcăne şi mustăcioară ridicolă. În timpul Războiului Rece, Adenauer ştia că americanii sunt speriaţi că „vin ruşii”. Şi a negociat refacerea Germaniei pe baza acestei panici: ca şi în anii 30, o Germanie puternică era considerată singura stavilă în calea „năvălitorilor” de la Est”. 
  • Contul meu și al doamnei preotese pe Flickr.
  • Steagul record al Antenei 3: „uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone. Steagul a fost desfăşurat de o echipa de 200 de persoane pe Aerodromul Clinceni”.
  • Harta Monumentelor Istorice din București.
  • Radu Preda: „De la energia atomică la dependenţa electronică şi de la secularizare la experimentele genetice – Biserica este chemată să ofere un răspuns, să aibă o poziţie şi să propună, de ce nu, o soluţie. În contextul actual, marcat de complexitate şi noutate, Sfinţii Părinţi sunt repere obligatorii, dar nu pot substitui propria muncă de reflecţie şi, să o spunem direct, propria noastră responsabilitate. Tentaţia unora de a se refugia în spatele Părinţilor, evitând confruntarea cu istoria, reprezintă de aceea o gravă boală spirituală”.
  • Bookfest 2013 (29 mai-2 iunie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *