Profesorului și Creatorului de online Adrian Năstase [22 iunie 2013]

La mulți ani, Domnule Profesor Adrian Năstase,

multă bucurie și, mai ales, multă scriitură la nivel online, pentru că e nevoie de dialog ca de aer și de echilibru, de cumpănire atentă a lucrurilor pe care le scriem.

Atunci când dumneavoastră, și domnul Iliescu, ați apărut în online nu am crezut că puteți ține ritmul.

Însă mi-ați întrecut așteptările…iar modul cum v-ați dezvoltat platforma online a fost și mai surprinzător.

De aceea, votând pentru excelență în mediul online, pentru profesionalism și promptitudine scriitoricească, v-am sprijinit și publicitat în tot acest timp cu bucurie.

V-am fost alături la bine și la greu și m-am îmbogățit din cultura dialogului și din experiența de viață a comunității pe care aici, la dumneavoastră acasă, ați strâns-o la nivel online.

Orice fotografie, filă audio sau video, carte sau subiect de cercetare sunt binevenite. De asemenea, faptul că ați publicat în foaie scriitura dumneavoastră online, e o altă victorie asupra statului degeaba.

De aceea vă mulțumesc pentru faptul că nu vă dați bătut, că nu vreți să stați degeaba ci vreți să dinamizați, prin tot ceea ce sunteți și faceți o întreagă lume.

Numai bine familiei dumneavoastră și tuturor celor pe care îi prețuiți și vă asigurăm de respectul și rugăciunea noastră!

*

Scrisoarea a fost, mai întâi de toate, un comentariu pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.