Portalul de limbi străine bab.la

bab.la logo

Portalul de limbi străine bab.la vă oferă dicţionare, traduceri, jocuri şi teste de limbi străine, lecţii de vocabular şi multe altele. bab.la este un portal interactiv: poţi propune propriile tale traduceri, poţi crea propriile teste de limbi străine sau propriile lecții de vocabular. bab.la – Loving Languages!

***

Bună ziua!

Mă numesc Elisabeta Danciu și vă scriu în calitate de reprezentant pentru Romania al bab.la GmbH din Hamburg, Germania.

Bab.la este o companie care se ocupă cu dezvoltarea unei platforme online pentru învățarea limbilor străine și pune la dispoziția utilizatorilor numeroase resurse interesante printre care și  37 de dicţionare de limbi străine în numeroase limbi cum ar fi dicționarul român-englez sau român-italian.

Pe lângă aceasta, oferă suport în interpretarea unor fraze sau cuvinte specializate, milioane de traduceri și alte utilități precum forumul de discuții sau jocurile pentru îmbogățirea vocabularului de cuvinte. Mai mult, site-ul poate fi accesat gratuit de oricine.

Pentru sporirea calităţii resurselor pentru traduceri şi învăţare a limbilor străine disponibile online ne-ar face o deosebită plăcere să împărtăşim altor portaluri online resursele de care dispunem.

Portalul teologiepentruazi.ro se remarcă prin perspectivele oferite şi website-ul bine realizat, care se dovedeşte a fi o punte de legătură cu comunitatea persoanelor care susțin accesul la informații.

De aceea, aș dori să vă întreb dacă ați putea lua în considerare adăugarea unui link către portalul nostru (http://ro.bab.la/) pe site-ul dumneavoastră în secțiunea Comunități online sau într-o altă secțiune care considerați că este mai corespunzătoare.

În cazul în care doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre serviciile oferite de bab.la sau doriţi să includeţi un link către portal pe site-ul dumneavoastră, vă rog să mă contactaţi.

Cu speranţa materializării într-un răspuns pozitiv, vă mulţumesc pentru timpul acordat!

Cu toată stima,

Elisabeta Danciu – Romanian Content Manager at bab.la GmbH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *