Nu toate lebedele negre sunt pierdute

 • Vasile Tomoiagă, cu care m-am intersectat online pe când era baptist, a devenit ortodox. Domnule Vasile, vă doresc să aveți parte de o cunoaștere reală a Ortodoxiei și să nu deveniți un alt banal extremist ortodox! Ar fi păcat să confundați apa vieții cu ideologia despre ea. Mai pe scurt: să nu considerați că Ortodoxia e formată din citări nemestecate din cărțile de la pangar.
 • Pastorul Marius Cruceru a tăcut…în ceea ce privește propunerea mea de a dialoga public despre credința noastră. Și asta când credeam că dumnealui vrea să afle cum se demontează baptismul…și care e credința care nu poate fi schimbată cu o alta, pentru că alta nu există.
 • Sărbătoarea satanistă americană de 1 noiembrie a intrat și în mentalul bucureștean. Copile îmbrăcate aiurea, un tânăr imitând o reverendă preoțească, dovleci și lumânări…Văzute în treacăt, în această seară…
 • Lebedele negre nu trebuie să aibă neapărat aripi…și nici nu trebuie să poarte ochelari.

2 comments

 • Mulțumesc pentru urare, părinte Dorin.

  Înțeleg ortodoxia, așa cum suntem învățați, că este participare în viața Sfintei Treimi, prin Biserică, prin Taine.

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Ar fi un lucru copleșitor de frumos, domnule Vasile, dacă astfel ar sta lucrurile în viața dumneavoastră!

   Și dacă aveți „participare” la viața Prea Sfintei Treimi…și veți exprima, în scris, din experiența dumneavoastră să știți că am să îmi dau seama.

   Așa că voi fi cu ochii pe dumneavoastră, ca să vad dacă „participarea” e doar de natură enunțiativă…sau de natură existențială.

   Vă doresc numai bine și multă bucurie și împlinire în tot ceea ce faceți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *