Urări pentru 2014

Pentru 2014

 • Salina Turda a fost inclusă într-un top 25 al destinaţiilor de călătorie incredibile din lume”.
 • Am împlinit anul acesta 63 de ani. Când eram student, aș fi spus că cineva, trecut de 40 de ani, este bătrân. Mă privesc în oglindă și mă întreb ce trebuie să spun despre mine, acum. Cel mai adesea, îmi răspund “înaintez în vârstă”. Probabil că atunci când voi înceta să mai fac lucrul ăsta voi deveni bătrân”.
 • 2014 „va fi un an promiţător pentru televiziunea comercială şi echivalentul ei din presa scrisă, tabloidul (online sau de hîrtie), şi foarte viu pentru fostul segment quality”.
 • Să luăm exemplul lui Dostoievski. El şi-a creat mare parte din romane dictându-le nevesti-sii, de aceea, versiunile originale sunt pline de greşeli gramaticale şi erori specifice limbajului vorbit. Dostoievski cel genial pe care-l citiţi dumneavoastră e meritul unor traducători buni, haha”.
 • Negustorii cu ştaif din vremea lui Caragiale ţineau la mare preţ un fel tradiţional, care astăzi a dispărut din ritualul mesei de Revelion, viţelul cu hrean şi sos alb. Iar pentru mesele sofisticate franţuzeasca raţă cu portocale serveşte de fel principal”.
 • Un număr de 587.327 de români, respectiv 500.146 bărbaţi şi 87.181 femei, poartă numele Sfântului Ierarh Vasile cel Mare”.
 • De la 1 ianuarie 2014, salariul minim pe economie va fi de 850 de lei. Gazele naturale se scumpesc cu 1%. Primarii pot mări taxele. După 10 ani de interdicții România va exporta carne de porc în UE.
 • La mulți ani, multă bucurie și împlinire duhovnicească tuturor!

2 comentarii la „Urări pentru 2014”

 1. Multumim la fel parinte. Doamne ajuta.Va urez si eu, Dvs. si doamnei preotese, un calduros La Multi Ani si cat mai multe realizari in noul an 2014.

  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute in efortul pe care il depuneti in editarea de noi volume periodic si in actualizarea zilnica a acestui blog.

  La Multi Ani!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *