Tenis pe muzică

C-așa-i în tenis e o parabolă. Una foarte bine interpretată de către Toma Caragiu. Care ne făcea să respirăm în timpul comunismului. E o parabolă despre o societate nedreaptă și coruptă, unde lucrurile nu merg cum trebuie să meargă…ci unde avantajele sunt distribuite „pe ochi dulci”.

E o parabolă cât comunismul. Dar nu numai cât comunismul ci și cât democrația fără valori democratice reale.

În tenis se joacă cu…racheta…deși racheta nu merge în lună ci lovește în minge. O minge pe care Maria Șarapova o tot bate până o lovește…și când o lovește icnește sexual.

Ceva de nesuportat pentru mine. Lucru pe care îl remarca și Mircea Badea în emisiunea de aseară…afirmând că e o armă psihologică.

Da, așa e! Enervează pe cea cu care joacă. O scoate din concentrare…și din sărite.

Ea e bună la filme porno cu gemetele ei dar nu și în tenis, unde publicul e rugat…să tacă. Și în ditamai tăcerea…Șarapova geme ca și când ar fi în pat cu vreun bărbat.

O mică mostră…dintr-un meci cu Simona Halep. Simona, tenismenă româncă. Care, pentru tenis, a făcut un gest discutabil din punct de vedere teologic, pentru că e o mutilare a trupului: și-a micșorat sânii.

Pe 5 iunie 2014 însă, Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros. Și astfel, „Halep a devenit a treia românca în finala de la Roland Garros, după Florența Mihai, învinsă în 1977, și Virginia Ruzici, campioană în 1978 și finalistă în 1980”.

Cu cine însă trebuie să se bată pentru titlu? Cu Șarapova. Adică cu cea care scoate sunete sexuale puternice în momentul când…lovește mingea.

Dacă s-ar juca meciul pe un fond muzical puternic…Șarapova ar geme mai mult decât muzica?

Sau poate că ar trebui să se interzică, de către forurile competente, astfel de zgomote derutante/ enervante/ imposibile, dacă spectatorilor li se interzic zgomotele pe motiv că tenismenele nu se pot concentra.

Se va concentra Halep mai mult decât zgomotele? Va geme Șarapova degeaba? Vom vedea!

Până atunci, sora (romano-catolică) Cristina Scuccia a ajuns vocea Italiei. Pentru că a mers pe mâna…lui J-Ax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *