Ceva de dor de cap

Transfăgărăşanul [care are 151 de kilometri și traversează județele Sibiu și Argeș] a fost inclus de BBC într-un clasament al celor mai spectaculoase, dar şi periculoase drumuri din lume”.

Nicolae Ceaușescu, până la urmă, și-a făcut cont pe Facebook. Deși are blog și pe WP.

Între 2-8 iunie 2014 membrii grupării LGBT au fost mândri de ei înșiși. Eu însă nu mă pot bucura de păcatele lor. Păcatele sunt pierdere de timp.

„Dumnezeu cheamă diversitatea persoanelor şi a popoarelor la unitate de credinţă”. O exegeză teologică la evenimentul Cincizecimii.

Soarta te găsește oriunde”?! Care soartă, care implacabil, care teologie păgână a fatumului, când Dumnezeu l-a făcut pe om cu voie liberă?!! Dacă omul nu e liber, dacă nu păcătuiește în mod liber și dacă nu se sfințește în mod liber, atunci el nu poate fi judecat. Dar dacă are voință liberă și alege binele sau răul, tocmai de aceea e responsabil și pasibil de judecata lui Dumnezeu.

Eclesiologie de la Puia. Sau despre Biserică pe hip-hop: „Nici în Biserici nu e dragoste, e afacere” (minutul 2. 8 ș. u.). Sau despre cum se formează „percepția publică”, care e un concept foarte…șerpuitor dar care se fixează în creier.

La pușcărie se editează cărți masive, de peste 800 de pagini și se scrie pentru online.

Satanistele sunt „sexy”, fardate, au cruce mare, multe bijuterii…și își bat joc de tot ce e sfânt pentru alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *