Numeroase avioane uitaseră să mai aterizeze

Maia a terminat clasa a 4-a și Teodora i-a făcut un videoblog de întâmpinare. Mulțumesc frumos, doamnă Teodora, pentru bucuria de pe Twitter!

Slăbești cu…ardei iute? Reclama așa zice…

Poți să iubești două femei…și să le vrei pe toate trei? Care trei, dacă erau…două?! Și de ce două…dacă căsătoria e monogamă?!!!

Sfânta Treime este izvorul unităţii Bisericii. Este şi modelul şi izvorul unităţii Bisericii. Sfânta Treime este însă şi icoana unităţii familiei, a prieteniei, a convieţuirii oamenilor în societate, nu în uitare de ceilalţi, ci în ajutorarea celorlalţi. Sfânta Treime este un program social. A trăi după chipul Sfintei Treimi înseamnă a trăi nu pentru sine, ci pentru ceilalţi şi împreună cu ceilalţi”.

„încercând să-mi strunesc dorul de părinţi…am început să scriu poezii”

Ironia e o pătură găurită cu care vrei să-ți acoperi sângele șiroind.

Fiecare om ajuns la bătrânețe are o amintire plăcută, aproape de suflet, pe care o tot povestește cu fiecare ocazie; tataia o are și el pe-a lui. Nu contează dacă oamenii au mai auzit-o odată, tataia o repetă neîncetat, iar și iar cu același entuziasm. Când eram mai mic mă plictisea, credeam că e uituc și că nu mai știe că ne-a zis-o de mai multe ori. Dar acum cred că ăsta e cel mai mare șiretlic al lui, să se prefacă uituc doar ca să aibă ocazia să-și mai aducă aminte de ea și s-o mai spună și altora”.

Amintirile frumoase țin de cald. Cele duioase te fac să plângi. Cele foarte frumoase te fac să urli…de dor.

E bine să asculți oamenii. Am ascultat-o pe o femeie vorbind 50 de minute cu un bărbat…La telefon. Modulațiile glasului, cuvintele, subiectele, de unde este…ce tresăriri, frici, așteptări are…E cel mai mare păcat să nu-i asculți pe oamenii care vor să vorbească.

Votul e o problemă complicată…Asta nu înseamnă că, în România, nu există oameni care știu să voteze.

Pictează digital fotografii alb-negru. Florin Rostariu din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.