Și eu țin să vă mulțumesc, Domnule Andrei Ciprian Pop!

Editând aici, scrisoarea dumneavoastră trimisă pe Yahoo, gestul acesta arată mulțumirea și rugăciunea mea pentru dumneavoastră! Toată binecuvântarea!

Mesaj de multumire

de la  Andrei-Ciprian Pop, 12 martie 2015, ora 21. 04.

Ma numesc Pop Andrei Ciprian si sunt student la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj Napoca in anul III la Teologie Pastorala si tin sa va multumesc din suflet dumneavoastra si sotiei pentru toata munca ce o depuneti, mai mult pentru o „Romanie eterna” pentru anumite persoane probabil din viitor care vor intelege mai bine cele spuse de dumneavoastra.

V-am simtit profunda suferinta pentru nereceptarea cu fidelitate a intregii dumneavoastra munci si a celor pe care le scrieti, insa eu cel putin si sunt sigur ca si altii chiar daca nu o spun va sunt sincer recunoscatori.

Si eu puteam sa las acest sentiment in tacerea groasa care spuneati ca domneste pe platforma virtuala, dar intr-un moment de exaltare interioara am hotarat sa va scriu si sa va aduc la cunostinta sentimentele mele desi sunt fara prea mare valoare.

Incerc sa patrund durerea dumneavoastra in legatura cu modul in care se face teologia azi, in legatura cu „reprezentantii” ei care nu ii fac cea mai buna imagine, insa dupa cum spunea un mare parinte contemporan, oamenii de azi sunt robiti „parerii” ce este proprie ignorantei duhovnicesti ori intelectuale, ori a ambelor.

Dar teologii adevaratei ortodoxii trebuie sa ofere invatatura limpede a Izvorului chiar daca pentru unii apa este prea rece, pentru acei cativa care cauta cu adevarat si nu se multumesc cu cele improprii adevaratei Ortodoxii, chiar daca acestia sunt putini.

Cuvintele nu au putut reda starea ce o simt in acest moment si imi pare rau.

Va simt gingasia, nobletea si sensibilitatea sufleteasca si inima din care nu mai iese nimeni odata intrat.

Va multumesc din suflet si va transmit cele mai bune ganduri.

Dumnezeu sa va dea putere in tot ceea ce intreprindeti, Parinte!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *