Întinde-ți mâna din mijlocul inimii!

Sfinții Mucenici Rafail, Nicolae și Irina, martirizați de turci în insula Lesbos pe 9 aprilie 1463 își au Sfintele Moaște în Biserica de aici.

Un cuplu de tineri americani au cumpărat o biserică menonită și au transformat-o în propria lor casă. De ce au cumpărat-o? Pentru că era…de vânzare. Și era de vânzare…pentru că nu mai avea credincioși la slujbă. Iar cei care s-au mutat în ea nu au conștiința „sacrului” ci o consideră o clădire oarecare.

Sfânta Icoană a Sfântului Tâlhar, Cel dimpreună răstignit cu Domnul.

o limbă nouă este întotdeauna o limbă veche

7.000 de oameni au protestat la Mioveni pentru începerea lucrărilor la autostrada Pitești-Sibiu.

numai în România este ruşinos şi se socoteşte înjositor ca un profesor să citeze şi să folosească, după toate regulile academice, munca studenţilor pe care îi păstoreşte”.

Idem: „Lipseşte ceva din tot acest mîl academic: demnitatea. Plagiatorii şi plagiatul n-ar exista dacă fiecare dintre noi am înţelege, am iubi şi am respecta valorile profesiei pe care o practicăm”.

Paști, Paștiul, Paștile.

Ou, oul, ouă, ouăle, ouălor.

Petros, Iudas, Iisus, Ioannis, Israil, Iacov, Betil.

The Blackmagic Micro Cinema Drone va apărea pe piață în iulie 2015 și va costa 999 de dolari.

Și peștele îi dă o coadă peste față copilului!…

Presa românească și internațională duhnește de materialism, de interese meschine, de frivolitate. La fel și spațiile online create de persoane particulare. Găsești cu mare greutate idei, experiențe profunde, sincerități brutale, duhovnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *