De la Alexandru Ioan Pintea [26 iulie 2014]

Trimis din contul de aici, pe 26 iulie 2014, ora 11. 14.

Dumnezeu să vă binecuvânteze Părinte. Într-o singură seară, prin puterea harică a lui Dumnezeu, am reușit să structurez antitezând [sintetizând] mental biblia satanica scrisă de către LaVey și tradusă de dumneavoastră.

M-aș bucura mult să putem sta de vorbă despre unele subiecte dezbătându-le la nivelul cunoștinței, percepute, înțelese totodată prin harul Domnului nostru Iisus Hristos definitivat de către Pavel atât de frumos în Epistola către Efeseni ca fiind acțiunea mărinimiei Lui Dumnezeu revărsată peste noi prin înțelepciune și înțelegere.

Cu dragoste din Hristos, Alexandru Ioan Pintea, fost absolvent al „Seminarului Teologic Ortodox Dumitru Staniloaie Brașov”.

*

Domnule Alexandru Ioan Pintea,

vă mulțumesc pentru mesaj și pentru că ați citit traducerea mea! După cum ați văzut, Biblia Satanică este un text anti-creștin banal în esența lui, fără prea multe lucruri absconse, dar care exprimă un program de descreștinare a lumii care e în plină derulare.

Dacă la noi, în România, satanismul este o treabă underground, în America ea este o organizație religioasă recunoscută de stat, condusă în prezent de Peter Howard Gilmore, având ierarhie și ritual propriu.

Saitul oficial al Bisericii Satanei e acesta.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări…sau comentarii, mi le puteți trimite!

Adevărat a înviat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *