Din ziua de 19 noiembrie 2013

Mesaj primit pe 19 noiembrie 2013, ora 00.34. Trimis de aici, de pe contul de Facebook al blogului de aici.

Labilitatea sa psihică e greu de urmărit. Dacă citiți mai multe zile blogul său veți înțelege cât de versatil e în materie de informație…dar și în părerea de sine.

Mesajul primit a fost acesta:

iresponsabiliDle Picioruș, care este problema dumitale?! Ești pus de cineva să te interesezi de administratorii blogului „De Veghe Patriei”?

În urmă cu două săptămâni noi am depus o plângere pentru amenințări cu moartea venite din Israel și nu credem că ai vrea să dai cu subsemnatul în fața polițiștilor. Noi primim amenințări cu moartea și dumneata ne batjocorești, cunoști ceva din ce nu au aflat polițiștii până la această oră?!

Pe viitor îți recomandăm să-ți păstrezi bunul simț și să ne lași în pace, ok, am înțeles că te afli în slujba Patriarjului [Patriarhului], dar nu este problema dumitale ce se întâmplă pe „De Veghe Patriei”.

*

Care a fost motivul mesajului de pe Facebook? Articolul meu din 17 noiembrie 2013, de aici. Cam așa „m-am interesat” eu de „administratorii” blogului, care se crede foarte „persecutat” imaginar.

Însă problema mea și a fiecărui om cu capul pe umeri e: cine sunt astfel de șarlatani, care își permit să spună orice despre oricine? Mă interesează la modul generic. Cine sunt, ce fac, pe ce experiență se bazează când scriu online? O întrebare pentru ei și toți cei ca ei, care își pun sigla ortodox pentru a denigra Biserica noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *