Până și Bulă mă citește

Într-un spam de azi, care a luat calea neantului din care a venit, Bulă (IP: 89. 120. 77. 73) a spus că sunt „idiot” și „un oligofren cu bale la gură”.

Idiotul însă are capacități mentale foarte reduse, fiind sinonim cu prostul, pe când oligofrenul e un om care s-a născut cu disfuncții psihice sau le-a dobândit pe când era copil, cel mai adesea neținând de el această boală.

Dacă aș fi fost idiot sau oligofren nu aș fi terminat nici 8 clase…darămite să scriu atâtea cărți.

Însă Bulă nu m-a făcut „idiot” și „oligofren” pentru că aș fi, ci pentru că a vrut să își exprime nervii pe care îi are vizavi de exprimările mele tranșate față de cei care sunt pierde-vară. Cel mai recent am scris despre așa ceva aici, și cred că a reacționat vizavi de acest text. Cel mai probabil…

Numai că atunci când îți alegi pseudonimul Bulă „ca să îți bați joc” de cineva, care în mod evident nu e de nasul tău (pentru că, dacă ar fi fost de nasul meu, ar fi venit, cu nume și prenume, și mi-ar fi scris un comentariu asumat, poate chiar memorabil), asta spune multe despre tine.

Cine e Bulă pentru cineva care a trăit în comunism și auzea tot timpul că Bulă a mai făcut și a mai dres? Era cel mai prost din curtea școlii.

Bulă le făcea pe toate anapoda. Era măscăriciul comunității. Bulă e un b în loc de p.

Iar dacă tu crezi că Bulă te caracterizează…atunci asta spune multe despre tine. În primul rând că nici tu nu dai doi bani pe tine. Că tu însuți te crezi prost. Că tu însuți te desconsideri. Iar dacă te desconsideri, atunci cuvintele mele aprige vizavi de leneși, de leneșii care preferă să fie proști decât să se mântuiască, sunt reale.

Cât de Bulă să fii ca să vrei să te știm ca Bulă?

Pe cine interesează anonimul care nu are curajul să își asume trei fraze?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *