Un milion de intrări pe Twitter în 4 ore și 3 minute

Bruce Jenner, fost campion mondial al USA la decatlon, în vârstă de 65 de ani, a devenit transsexual și și-a făcut cont pe Twitter cu numele de Caitlyn Jenner.

În prima sa fotografie pe Twitter, cu chip de femeie, apărut pe coperta unei reviste, a ajuns să obțină un nou record mondial în materie de vizualizări ale unei postări pe Twitter. Dacă Obama făcuse un milion de vizualizări, pentru o postare, în 5 ore, el a strâns milionul de vizite în 4 ore și 3 minute.

Ce i-a „fascinat” pe oameni la un bărbat, ajustat cu bisturiul ca să pară „femeie”, atâta timp cât nu e el primul transsexual al planetei?

A contat faptul că este tatăl vitreg al lui Kim Kardashian? A contat publicitatea făcută de Vanity Fair pentru ultimul număr al revistei?

S-au vorbit homosexualii din toată lumea și s-au năpustit pe Twitter la postarea cu pricina sau a fost „o pură întâmplare”?

Eu cred că a fost un act premeditat, pentru ca să se sublinieze faptul că un transsexual e „mai popular” decât un președinte de stat. A fost un experiment mediatic, făcut tocmai pentru ca să i se calculeze impactul la nivel social. Pentru că, de la sine, nu se putea ajunge la un asemenea rezultat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *