Un milion de intrări pe Twitter în 4 ore și 3 minute

Bruce Jenner, fost campion mondial al USA la decatlon, în vârstă de 65 de ani, a devenit transsexual și și-a făcut cont pe Twitter cu numele de Caitlyn Jenner.

În prima sa fotografie pe Twitter, cu chip de femeie, apărut pe coperta unei reviste, a ajuns să obțină un nou record mondial în materie de vizualizări ale unei postări pe Twitter. Dacă Obama făcuse un milion de vizualizări, pentru o postare, în 5 ore, el a strâns milionul de vizite în 4 ore și 3 minute.

Ce i-a „fascinat” pe oameni la un bărbat, ajustat cu bisturiul ca să pară „femeie”, atâta timp cât nu e el primul transsexual al planetei?

A contat faptul că este tatăl vitreg al lui Kim Kardashian? A contat publicitatea făcută de Vanity Fair pentru ultimul număr al revistei?

S-au vorbit homosexualii din toată lumea și s-au năpustit pe Twitter la postarea cu pricina sau a fost „o pură întâmplare”?

Eu cred că a fost un act premeditat, pentru ca să se sublinieze faptul că un transsexual e „mai popular” decât un președinte de stat. A fost un experiment mediatic, făcut tocmai pentru ca să i se calculeze impactul la nivel social. Pentru că, de la sine, nu se putea ajunge la un asemenea rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.