La 10 ani de Antena 3

O televiziune de știri se ocupă de realitatea oamenilor. Filtrează realitatea și o comentează. Lucru care este un act profund moral și necesar pentru o societate. Tocmai de aceea e foarte important ce faci cu oamenii și cu realitatea vieții lor și a țării lor.

Iar Antena 3, pentru România, a însemnat un glas al adevărului. Pentru că Dumnezeu vorbește prin cei care au curajul să prezinte netrucat realitatea. Și pentru adevăr, pentru a fi de partea adevărului, trebuie să reziști, să ai răbdare și să suferi…

Televiziunea care m-a însoțit în acești 10 ani, în momentele grele pentru mine și pentru țara mea, și care mi-a demonstrat continuu că vede ca și mine realitatea, a fost Antena 3.

Emisiunea de seară, condusă și moderată de Mihai Gâdea, a reprezentat pentru mine în acești 10 ani punctul focal prin care România Antenei 3 s-a suprapus peste România mea, peste România pe care o văd, o simt și o experiez eu în viața de zi cu zi și online.

Asta înseamnă că nu m-am simțit manipulat de Antena 3, pentru că în viața de zi cu zi constat și eu aceleași realități: grandomania parveniților, clientelismul celor din puncte cheie, favoritismele de tot felul pentru protejați, corupția generalizată, mizeria umană, sărăcia care ne îndurerează peste tot, incultura care ne strivește, indiferența care ne însingurează, drame de tot felul.

Oamenii Antenei 3 au avut curaj și verticalitate în toată această perioadă. Respectul, cinstea și iubirea de care se bucură sunt reale și sunt rezultatul direct al muncii lor. Le merită din plin și se vor bucura de ele atâta timp cât vor rămâne integri.

La mulți ani și suntem pe același drum: pe drumul adevărului și al onestității!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *