Teologie pentru azi

O platformă ortodoxă pentru o reală postmodernitate

evden eve nakliyat istanbul şehirlerarası nakliyat eşya depolama

Twitter pentru azi (vol. 8)

*

Pagina sursă a cărții.

PDF – TORRENT

*

Orice faptă bună a noastră este întărirea noastră de către Dumnezeu, iar orice păcat al nostru e propriul nostru eșec, propria noastră catastrofă.

Tinerii nu au nevoie de Biserică pentru că nu au nevoie de ei înșiși. Numai când se trezesc din buna impresie despre ei înșiși o caută.

Misiunea Bisericii produce mai întâi ceartă în familie. Dacă unul devine credincios, ceilalți vor fi împotrivă. Așa că începutul este cearta.

Ajutorul real e când îi răspunzi omului pe înțelesul său și la nevoia lui punctuală. Când îl luminezi cu privire la ceea ce trebuie să facă.

Aversiunea față de celălalt se vede cel mai bine în neputința de a-i rosti numele.

Did you like this? Share it:

Previous

Temniță și duhovnicie [6]

Next

Studii literare (vol. 5)

8 Comments

 1. Pr. Ovidiu

  S-a deșertat sacul cu daruri pe Teologie pentru azi! Mulțumim mult, multă sănătate și Sărbători frumoase și cu har! Doamne ajută!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Vă mulțumesc frumos, Părinte Ovidiu! Dumnezeu să ne bucure în praznicele Sale cu multă veselie dumnezeiască! Numai bine!

 2. Ioana

  Domnul să vă dea de toate: viață lungă, sănătate… și mult, mult belșug de har și fericire! Sărutăm dreapta, Doamne ajută!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Vă mulțumesc mult, Doamnă Ioana! Toată binecuvântarea din partea mea! Multă sănătate și bucurie!

 3. Doina

  Tot respectul și toată bucuria pentru ceea ce realizați spre propășirea Bisericii noastre și spre mântuirea credincioșilor! Mulțumiri după putință de la noi, nevrednicii, și de la Domnul mult har și bucurie sfântă și daruri dumnezeiești, de la Domnul Păcii Care S-a făcut prunc pentru noi! Doamne ajută!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Numai bine, Doamnă Doina! Vă mulțumim pentru apreciere! La mulți ani!

 4. Marian

  Bună ziua Părinte. Las aici semn de mulțumire pentru impresionantele „legături” externe pe care le-ați realizat cu site-ul Dvs. De asemenea, extrem de interesantă „optica” certei în familie. De meditat! De pus alături cu „nu socotiţi că pace am venit să aduc pe pământ; nu am venit să aduc pace, ci sabie” (Mt, 10) sau cu „Vi se pare că am venit să dau pace pe pământ? Vă spun că nu, ci dezbinare” (Lc, 12). Mulțumesc.

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Vă mulțumesc frumos, Domnule Marian! Mult spor în toate și sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

ücretsiz porno