Iconom stavrofor [10 februarie 2019]

A fost o surpriză totală! Părintele Profesor Marian Ciulei m-a invitat la hramul Catedralei din Turnu Măgurele, la prăznuirea Sfântului Sfințit Mucenic Haralambos, dar am aflat că voi primi această distincție și binecuvântare bisericească în timpul Slujbei.

Crucea cu care am fost hirotesit de către Preasfințitul Părinte Galaction Stângă a fost darul Părintelui Profesor Marian Ciulei și mă bucur să le mulțumesc amândurora pentru impresionanta îmbrățișare duhovnicească de ieri.

În această arhivă aveți 5 fotografii, un fragment din Parastasul ctitorilor, Predica Preasfințitului Părinte Galaction Stângă și a Părintelui Profesor Marian Ciulei de la acest eveniment.

8 comentarii la „Iconom stavrofor [10 februarie 2019]”

  1. Felicitări, Părinte! O meritați cu prisosință! Multe bucurii și realizări și de aici înainte să aveți și ocrotirea Maicii Domnului să fie cu sfinția voastră totdeauna!

    1. Vă mulțumesc foarte mult, Părinte Ovidiu, pentru prietenia dumneavoastră! Multă sănătate și împlinire!

  2. Felicitări, Preacucernice Părinte Dorin! Dumnezeu să binecuvânteze în toată vremea lucrarea dumnezeiască pentru care v-a dat talanții harului să o faceți! Binecuvântați și rugați-vă penttru mine păcătosul!

    1. Dumnezeu să vă bucure și să vă întărească pururea, Frate Meletie! Și eu vă rog pe dumneavoastră să mă purtați în rugăciune, pentru că dumneavoastră sunteți în inima mea! Multă sănătate și bucurie, iar asceza dumneavoastră monahală să izvorască în dumneavoastră multă luminare dumnezeiască!

  3. Toate felicitările, Părinte Dorin, și din partea noastră! Multă bucurie să vă aducă Maica Domnului pentru tot ce ați făcut și faceți. Doamne ajută!

  4. ,,Preoții care cârmuiesc bine să se învrednicească de îndoită cinste (răsplată), mai ales cei ce se ostenesc cu cuvântul și cu învățătura” (I Timotei, 5, 17). Vă felicităm, părinte pentru râvna cu care slujiți Cuvântului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *