Teologie pentru azi

O platformă ortodoxă pentru o reală postmodernitate

kayseri evden eve nakliyat eşya depolama kayseri eşya depolama kayseri kiralık asansör

Iconom stavrofor [10 februarie 2019]

A fost o surpriză totală! Părintele Profesor Marian Ciulei m-a invitat la hramul Catedralei din Turnu Măgurele, la prăznuirea Sfântului Sfințit Mucenic Haralambos, dar am aflat că voi primi această distincție și binecuvântare bisericească în timpul Slujbei.

Crucea cu care am fost hirotesit de către Preasfințitul Părinte Galaction Stângă a fost darul Părintelui Profesor Marian Ciulei și mă bucur să le mulțumesc amândurora pentru impresionanta îmbrățișare duhovnicească de ieri.

În această arhivă aveți 5 fotografii, un fragment din Parastasul ctitorilor, Predica Preasfințitului Părinte Galaction Stângă și a Părintelui Profesor Marian Ciulei de la acest eveniment.

Did you like this? Share it:

Previous

Aci sosi pe vremuri

Next

Accente pe relația lui Blaga cu tradiția românească, spirituală și poetică [1]

8 Comments

 1. Pr. Ovidiu

  Felicitări, Părinte! O meritați cu prisosință! Multe bucurii și realizări și de aici înainte să aveți și ocrotirea Maicii Domnului să fie cu sfinția voastră totdeauna!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Vă mulțumesc foarte mult, Părinte Ovidiu, pentru prietenia dumneavoastră! Multă sănătate și împlinire!

 2. Meletie Adelfos

  Felicitări, Preacucernice Părinte Dorin! Dumnezeu să binecuvânteze în toată vremea lucrarea dumnezeiască pentru care v-a dat talanții harului să o faceți! Binecuvântați și rugați-vă penttru mine păcătosul!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Dumnezeu să vă bucure și să vă întărească pururea, Frate Meletie! Și eu vă rog pe dumneavoastră să mă purtați în rugăciune, pentru că dumneavoastră sunteți în inima mea! Multă sănătate și bucurie, iar asceza dumneavoastră monahală să izvorască în dumneavoastră multă luminare dumnezeiască!

 3. Irina

  Toate felicitările, Părinte Dorin, și din partea noastră! Multă bucurie să vă aducă Maica Domnului pentru tot ce ați făcut și faceți. Doamne ajută!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Vă mulțumesc mult, Doamnă Irina! Multă sănătate și bucurie tuturor din familie!

 4. Ion Vasile Laurențiu

  ,,Preoții care cârmuiesc bine să se învrednicească de îndoită cinste (răsplată), mai ales cei ce se ostenesc cu cuvântul și cu învățătura” (I Timotei, 5, 17). Vă felicităm, părinte pentru râvna cu care slujiți Cuvântului!

  • Pr. Dr. Dorin Octavian Picioruș

   Vă mulțumesc frumos, Domnule Ion! Multă sănătate și bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

ücretsiz porno