Depinde ce vezi în fața ochilor atunci când treci strada

„Pablo Neruda, Salvador Dali, Nikita Hrușciov, Charles de Gaulle, Somerset Maugham, Indira Ghandi, generalul Francisco Franco,  Miguel  Asturias, Konrad Adenauer, Mao Zedong, Ho Și Min, Leonid Brejnev, Iosip Broz Tito, Augusto Pinochet, Marlene Dietrich,  Charlie  Chaplin, Kirk Douglas, Claudia  Cardinale, Aristotel Onassis, dar  și contesa  Swarowsky au venit în România şi au urmat tratamentul-minune, bazat pe  pastile sau fiole și prescris de Ana Aslan”.

Poesis international

Bibliografia românească veche (1508-1830)

Costică Acsinte: fotograf de Slobozia.

În SUA, „90% dintre pruncii depistați cu sindromul Down sunt avortați”.

Sloganul dricului din Arad: „Pentru ce-am muncit pe pământ? Pentru o cruce și-un mormânt”.

Trupa Altar caută „un erou național”.

Papa Francis a declarat că are informații credibile care sugerează că aproximativ 2% din[tre] preoții catolici sunt pedofili”. „”Printre cei 2% pedofili sunt preoți, episcopi, cardinali, dar mult mai mulți sunt slujitorii Bisericii care știu despre astfel de cazuri, însă păstrează tăcerea„, a mai spus Papa”.

„SUA, Rusia și Germania sunt în prezent cei mai mari exportatori de arme din lume”.

„Bilanțul” atacurilor israeliene recente: 200 de palestinieni uciși.

Salariul guvernatorului [BNR, Mugur Isărescu,] se învârte în jurul a 15.000-16.000 de euro net pe lună”.

Aseară, după ora 23, Dan Diaconescu, avându-l invitat pe Florin Călinescu la România TV, a folosit, în mod ilegal, și sigla OTV, în partea de jos, stânga, a ecranului.

o mangleală de imagine specifică unui politician”. Mangleală = hoție.

M-am hotărât ca următorul meu bagaj să fie unul ușor. Să călătoresc cu mine și cu lucrurile de care am nevoie”.

Coadă la ASE.

Calea ferată cu ecartament îngust a fost construită între anii 1910 și 1912. Inaugurarea oficială a liniei ferate Turda – Abrud a avut loc la 20 iunie 1912. Mocănița avea o lungime totală de 94 de kilometri. Trenul avea 21 de stații, dintre care patru gări: Turda, Baia de Arieș, Câmpeni și Abrud. Pe această cale ferată circulau două tipuri de trenuri: un accelerat care străbătea cei 94 de kilometri în 5 ore și 30 de minute și un personal care străbătea distanța în 6 ore și 30 de minute”.

Una din cinci femei din Europa păstrează la rece, în frigider, obiecte vestimentare sau produse cosmetice pentru a le asigura un aspect plăcut şi prospeţime pentru cât mai mult timp”. Poate că, de azi, vor exista femei…care își vor pune telefonul mobil sau laptopul în frigider, pentru ca să funcționeze „mai bine”.

Hackerii care îl ajută pe Google să nu mai fie așa de „vulnerabil”. De unde înțelegem că hoții informatici, pentru Google, sunt ca filmulețele interlope pentru sistemul judiciar din România.

Strada poate însemna…trecutul străzii…dar trecutul străzii poate înseamna și trecutul vieții. Ce crezi că vei vedea în fața ochilor…atunci când vei trece strada aceasta? Ce te-așteaptă dincolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *