Teologie pentru azi

O platformă ortodoxă pentru o reală postmodernitate

Teologia îndumnezeirii

Teologia indumnezeirii

[item image]

Read Online
(2.2 M)PDF
(189.7 K)EPUB
Kindle
Daisy
(373.1 K)Full Text
(2.3 M)DjVu

All Files: HTTP

Did you like this? Share it:

Previous

Viața lui Adam și a Evei

Next

„Art and Faith” este un compendiu uluitor al artei rusești

2 Comments

 1. Camelia

  Vă mulţumesc, Părinte!

 2. Camelia

  Sf.Teofan Zavoratul (aici sper sa nu ma insel) ne recomanda sa citim scrierile Sf. Simeon Noul Teolog, pentru ca sunt cuvinte pline de Duh Sfant.

  Constat insa ca doar scriindu-se despre viata si opera Sf.Simeon Noul Teolog, se schimba ceva in interiorul meu, al cititorului : modul de a gandi si, mai ales, de a privi viata si rostul ei. Nu unul oarecare, ci acela vazut prin prisma credintei.

  „Credinta mobilizeaza in mod extraordinar pe om, il face sa simta intreaga realitate a vietii personale si finalitatea ei. Ea este „un mester” care reface vasul vietii noastre dar, prin „poruncile unelte”, adica prin faptele bune. Credinta trimite la faptele bune, pentru ca acestea sunt o derulare firesca a intentiilor practice ale credintei noastre”.

  Va multumesc inca o data, Parinte, pentru ca, prin scrierile Dvs., il aduceti mult mai aproape de sufletele noastre pe Sf. Simeon Noul Teolog, care, descoperind pe Hristos in inima sa, nu a ezitat sa-L marturiseasca si noua, tuturor, cu toata dragostea de care a fost capabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

ücretsiz porno