E drept să te bucuri. Numai că în jur tronează tristețea

România, momentan, nu are președinte legitim (prima zi, ziua a 2-a, ziua a 3-a, ziua a 4-a)

***

  • România TV a prezentat în exclusivitate primul sondaj efectuat după scandalul legat de invalidarea referendumului. Sondajul a fost realizat de către CSCI în perioada 21-23 august [2012], pe un eşantion de 1054 de persoane având o marjă de eroare de +- 3%. Dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar câştiga detaşat alegerile cu 62%, urmată la mare distanţă de către PDL-16%, PPDD-12%, UDMR-4%, PRM-2%, PNG-1%, UNPR-1%, alții-2%”.

  • La Peștera Muierii și cum arată astăzi operele lui Brâncuși de la Târgu Jiu. Reportaj și imagini de Mihaela Anghel.
  • Din comunicatul de presă de azi, 24 august 2012, al Institutului Național de Statistică rezultă că: populația stabilă a României e de 19.043.767 de persoane (dintre care 9.764.011 femei și 9.279.756 bărbați), că 90, 6 % sunt români, adică 17.263.561 și că 85,9% sunt ortodocși.
  • Leontin Iuhas, fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, susţine că preşedintele Traian Băsescu nu mai poate rămâne în fruntea statului, în ciuda deciziei celor şase judecători ai Curţii Constituţionale. Motivul? 7,4 milioane de români au votat pentru schimbarea lui din funcţie şi, implicit, pentru o altă clasă politică. Leontin Iuhas s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, care vin, de trei zile, în fiecare seară, pentru a-şi manifesta dezacordul faţă de decizia Curţii Constituţionale de a invalida referendumul din 29 iulie organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu”.
  • Cornel Nistorescu pentru cei 6 membrii CCR: „Nu vă mai spală nimeni de bălăcăreala pe care v-aţi tras-o singuri, dând-o la întors şi bâlbâind cuvintele în faţa poporului român. Nu cred că instituţiile statului vă mai pot ajuta. Şi nici păzi”.
  • Informație prin care am fost manipulați:Dezamăgirea Mircea Dușa, care în loc să sprijine protestul poporului furat de dreptatea lui…a făcut plângeri penale la 106 persoane care au protestat în Piața Universității în ultimele 3 zile. E înfiorătoare ușurința cu care sunt intimidați sau disimularea unor demnitari puși de USL în fruntea țării și care se dovedesc oameni lipsiți de scrupule←.
  • Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, România mai are doar 19 milioane de locuitori, în scădere cu cca.3 milioane față de recensămîntul din 1992, în schimb stă excelent la capitolul alegători: peste 18 milioane, conform listelor electorale, ceea ce înseamnă că la urne e așteptată, la alegeri, cca.94,73% din populație. Un record de Guiness Book”.
  • Leontin
  • Antena 3: Ministrul Mircea Dușa spune că Jandarmeria București a dat comunicatul nefast la care ne-am referit mai sus 19. 08/ Jandarmeria nu are competențe pe partea penală. 19. 10/ Oamenii pot să protesteze în continuare. 19. 11/ Mai pe scurt: am fost manipulați informativ.
  • Primarul Capitalei Sorin Oprescu a inaugurat astăzi [24 august 2012] parcarea de lângă Arena Naţională, care are o capacitate de 1.250 de locuri şi terenuri de sport pe acoperiş”.

  • 20 17, 24 august 2012

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *